سیستم مدیریت پورتال پایگاه خبری نشاط شهر

نشست خبری اصحاب رسانه با حمیدرضا کریمی رئیس هئیت جودو استان، علیرضا کریمی رییس هئیت جودو شهرستان بهار، ابراهیم غفاری نائب رئیس استان همدان، زاهدی نوا نائب رئیس بانوان و شهرستان بهار و مربی جودو، شالبافیان مربی جودو بانوان و غلامی دبیر ورزش جودو‌، در سالن ورزشی جودوی شهید مهری برگزار شد.

شناسه خبر: 16192

 

به گزارش نشاط شهر، نشست خبری اصحاب رسانه با حمیدرضا کریمی رئیس هئیت جودو  استان، علیرضا کریمی رییس هئیت جودو شهرستان بهار، ابراهیم غفاری نائب رئیس استان همدان، زاهدی نوا نائب رئیس بانوان و شهرستان بهار و مربی جودو، شالبافیان مربی جودو بانوان و غلامی دبیر ورزش جودو‌، در سالن ورزشی جودوی شهید مهری برگزار شد.

 

 

علیرضا کریمی، رییس هیئت جودو شهرستان بهار با اعلام اینکه ۴۰۰ جودوکار فعال در رده‌های سنی نونهالان، نوجوانان، جوانان و پیشکسوتان در این شهرستان مشغول به فعالیت هستند، گفت: در شهر لالجین و با تلاش‌های مستمر، فعالیت‌هایی در روستاهای گنج تپه و زاغه در بخش بانوان نیز در حال انجام است.

 

کریمی در ادامه به لزوم توجه ویژه مسئولین شهرستانی به این ورزش پرمدال اشاره کرد و گفت: شهرستان بهار با ۳۲ مدال، یکی از پرمدال‌ترین مناطق است، اما کمبود امکاناتی مانند تشک کاتا، کمبود سیستم های گرمایشی و سرمایشی مناسب و هزینه‌های دیگر، مشکلاتی برای جودوکاران ایجاد کرده است. 

 

او همچنین بر تعمیر و تجهیز سرویس‌های بهداشتی و اجاره سالن با همکاری خیرین و پیشکسوتان جودو تأکید کرد.

 

کریمی با ابراز خرسندی از میزبانی مسابقات کشوری، استانی و شهرستانی با کمترین تجهیزات خبر داد و گفت: ورزشکاران ما در سطح بین‌المللی و استانی مدال‌های ارزشمندی کسب کرده‌اند، اما از کم توجهی مسئولین شهرستانی دلخور شده‌ایم. 

 

او به نوع حمایت  و قدردانی از ورزشکاران در استان‌های دیگر اشاره کرد که بیشتر به جامعه ورزشکاران اهمیت میدهند اما در اینجا چنین نیست.

 

وی همچنین به موفقیت‌های تیم ملی کاتا اشاره کرد و گفت که ۷ نفر از ملی‌پوشان در این تیم حضور دارند و نفرات دیگری نیز به مرحله کشوری دعوت شده‌اند. 

 

کریمی از خیرین با هزینه‌ای بالغ بر ۲۰۰ میلیون تومان برای تعمیر و تجهیز سالن‌ها، از اسپانسر این ورزش ، صالحی پیمان  هم نیز تقدیرو تشکر کرد و از مسئولین شهرستانی خواست که به مسائل زیرساختی توجه بیشتری داشته باشند.

 

لیلا زاهدی نوا، نایب رئیس جودو بانوان، نیز به فعالیت‌های بانوان جودوکار در شهرستان بهار اشاره کرد و گفت که حدود ۵ تا ۶ سال است که فعالیت‌های رسمی آغاز شده است. او از برنامه‌های گسترش این ورزش در سال جدید در شهرهای صالح‌آباد و مهاجران خبر داد.

 

در پایان زاهدی به همکاری با مدارس نونهالان در سال آینده اشاره کرد و گفت: شناسایی افرادی با استایل مناسب جودو و آموزش‌های لازم به آن‌ها از اهداف ماست. 

 

او همچنین به نگرانی خانواده‌ها از آسیب‌دیدگی اشاره کرد و تأکید کرد که با استاندارد شدن تجهیزات، این نگرانی‌ها کاهش خواهد یافت.

 

 

آرزو میرزایی

 

 

 

انتهای پیام/ص


برچسب ها: بهار#
ارسال نظرات

*نشاط شهر هیچ مسئولیتی نسبت به نظرات ندارد و نمایش نظرات دلیلی بر تائید یا رد آنها نیست

* در نظرات ارسالی دقت شود که در آن توهین و افترا به اشخاص نسبت داده نشود.

* نظراتی که مغایر با اصول نظام جمهوری اسلامی باشد نمایش داده نمی شود.

نام:
ایمیل:
کد امنیتی:
* نظر:
ورزشی