کد خبر : 13493
تاریخ : 1402/3/31
گروه خبری : سیاسی

فرماندار شهرستان بهار:

از ۲۶ مرداد تا ۱۵ شهریور ماه، مواکب اربعین آماده پذیرایی از زائرین می باشد

جلسه‌ی ستاد اربعین با ریاست فرماندار شهرستان بهار، بخشدار، شورای شهر، معاون امنیتی سیاسی، فرماندهی نیروی انتظامی، سپاه پاسداران و روسای ادارات و دستگاه های اجرایی و مسئول مواکب و موکب داران اربعین، در سالن اجتماعات فرمانداری برگزار شد.

 

به گزارش نشاط شهر، جلسه‌ی ستاد اربعین با ریاست فرماندار شهرستان بهار، بخشدار، شورای شهر، معاون امنیتی سیاسی، فرماندهی نیروی انتظامی، سپاه پاسداران و روسای ادارات و دستگاه های اجرایی و مسئول مواکب و موکب داران اربعین، در سالن اجتماعات فرمانداری برگزار شد. 

 

نخست رئیس مواکب اربعین گزارشی از عملکرد مواکب در سال گذشته ارائه کرد و سپس موکب داران به شرح مشکلات موجود از جمله تأمین آب شرب، تأمین برق و گاز، وسایل گرمایشی و سرمایشی و اقلام خوراکی اشاره کردند.

 

مجتبی فیض اللهی فرماندار شهرستان بهار در این باره گفت: در تلاشیم تا مراسم اربعین امسال نسبت به سنوات گذشته با شکوه تر و با کیفیت تر برگزار شود. هفت کمیته در ستاد اربعین تعیین شده که هر یک وظایف بخصوصی دارند.

 

وی تصریح کرد: انتظار داریم مشکلاتی که مانع برگزاری با شکوه مراسم اربعین می‌شود در ظرف ۲۰روز برطرف شود. مواکب در این زمینه از همه بیشتر به مشارکت مردمی نیاز دارند و می طلبد که امسال نیز مردم در برپایی مواکب مشارکت داشته باشند مسئولین زیربط و دستگاه های اجرایی مکمل هم باید اقدامات لازم را در این زمان باقی مانده انجام دهند.

 

وی در پایان گفت: از ۲۶مرداد ماه تا ۱۵ شهریور، به مدت ۲۰روز مواکب اربعین آماده پذیرایی از زائرین می باشند .

 

آرزو میرزایی

 

انتهای پیام/ص

  لینک
https://neshateshahr.ir/Press/ShowNews/13493