![]() |
کد خبر : 13684 تاریخ : 1402/8/7 گروه خبری : گوناگون |
دادستان همدان خبر داد: دوچرخه سواری کار دست دانشجوی همدانی داد/فوت دانشجوی دانشگاه علوم پزشکی همدان بر اثر برخورد با درخت |
![]() |
دادستان همدان گفت: دانشجوی دختر دانشگاه علوم پزشکی این شهر به دنبال دوچرخه سواری و به علت شدت برخورد با درختی در بلوار ارم، جان خود را از دست داد. |
به گزارش نشاط شهر به نقل از روابط عمومی دادسرای عمومی و انقلاب مرکز استان همدان؛ «حسن خانجانی موقر» با اشاره به حادثه رخ داده برای یکی از دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی همدان، گفت: امروز 6 آبان ماه، چهار نفر از دانشجویان دانشگاه همدان با کرایه کردن چهار دستگاه دوچرخه در بلوار ارم مشغول دوچرخه سواری شدند و یکی از آنان با درختی در بلوار ارم روبروی هتل پارسیان به شدت برخورد کرده و مصدوم می شود.
وی عنوان کرد: بلافاصله این دانشجو به نام معصومه احمدی، دانشجوی فناوری اطلاعات سلامت دانشگاه علوم پزشکی را برای مداوا به بیمارستان انتقال می دهند.
دادستان همدان افزود: متأسفانه این دانشجو به علت شدت جراحات وارده از ناحیه صورت و حنجره در بیمارستان جان خود را از دست می دهد.
انتهای پیام/ص |
لینک | |
https://neshateshahr.ir/Press/ShowNews/13684 |