به گزارش نشاط شهر به نقل از ایسنا، رژیم صهیونیستی با حمله به کنسولگری ایران در سوریه، برخی از فرماندهان مقاومت را ترور کرد که در رابطه با این اقدام تروریستی نکاتی قابل توجه است:
رژیم صهیونیستی در طول دو هفته اخیر در چند عرصه ذیل دچار فشار بوده است:
الف) سیاسی: در این حوزه می توان به قطعنامه شورای امنیت و عدم همراهی آمریکا با این رژیم، محکومیت جنایت این رژیم در بیمارستان شفا توسط افکار عمومی جهانی و سفر اسماعیل هنیه به ایران و دیدار فرماندهان مقاومت فلسطینی با مقامات ایران اشاره کرد که این مسائل برای این رژیم بسیار سنگین بود.
ب) عرصه نظامی: عدم انجام عملیات زمینی در رفح و عدم همراهی آمریکا در این عملیات و حملات حزب الله لبنان در کنار حملات مقاومت عراق به ویژه حمله به بندر ایلات مهم ترین اتفاقات مهم در عرصه نظامی علیه این رژیم بود.
ج) عرصهداخلی: اسرائیل در عرصه داخلی از نظر فشار افکارعمومی و موضوع اقتصادی به شدت تحت فشار است و این فشارها بر جنبه های دیگر نیز تاثیرگذار بوده است.
راهبرد اسرائیل در برابر ایران صرف نظر از مواردی همچون جنگ در فضای خاکستری و استراتژی جنگ از طریق هزاران جراحت متمرکز بر ترور فرماندهان اصلی و پشتیبان مقاومت قرار گرفته که این امر بیانگر تداوم روند کنونی است که در شبکه ۱۴ این رژیم نیز به صراحت به آن اذعان شده بود.
اسرائیل طی چند وقت اخیر یک روند از اقدامات را همچون حمله به دیرالزور و حلب انجام داد که حمله اخیر به نوعی تکمیل کننده اقدامات تروریستی این رژیم بوده است.
در مرحله سوم جنگ فعلی تمرکز اسرائیل بر ترور فرماندهان مقاومت در داخل فلسطین و خارج از آن است و این مساله همچنان تداوم دارد.
آمریکا حامی اصلی این حمله بوده و بدون موافقت آمریکا این حمله صورت نمی گرفت. بنابراین مبراکردن آمریکا از همدستی با این رژیم یک خطای راهبردی است.
اسرائیل در حال توازن کردن بازدارندگی خود در برابر ایران و گروه های مقاومت است و این قبیل حملات در این راستا ارزیابی می شود. بنابراین درجهت عدم تغییر بازدارندگی باید اقداماتی توسط ایران و گروه های مقاومت علیه این رژیم صورت گیرد.
انتهای پیام/ص
|