کد خبر : 15726
تاریخ : 1403/8/21
گروه خبری : ورزشی

۱۸۰ دانش‌آموز لالجینی به یاد کودکان غزه دویدند

به مناسبت بزرگداشت شهدای مقاومت و به یاد کودکان غزه، دانش‌آموزان لالجینی در برنامه استعدادیابی هیئت دو و میدانی استان، مسیر ۸۰۰ متری مسابقه را به صورت دو استقامت دویدند.

 

به گزارش نشاط شهر به نقل از روابط‌ عمومی اداره ورزش و جوانان شهرستان بهار، به مناسبت بزرگداشت شهدای مقاومت و به یاد کودکان غزه، دانش‌آموزان لالجینی در برنامه استعدادیابی هیئت دو و میدانی استان، مسیر ۸۰۰ متری مسابقه را به صورت دو استقامت دویدند.

 

 

 این برنامه باشکوه در بلوار جنب زمین چمن مصنوعی شهر لالجین و با حضور کم نظیر بیش از ۱۸۰ دانش آموز مقطع ابتدایی دبستان شهید بهشتی ۲ و در سه گروه سنی و تحصیلی برگزار گردید.

 

ابتدای مراسم دانش آموزان شرکت کننده در مسابقه با حمل پرچم ها و تصاویر منقش به فرماندهان شهید جبهه مقاومت نام و یاد آنها را گرامی داشتند.

 

در پایان مسابقه طی مراسمی با شکوه با حضور رئیس بسیج ورزشکاران شهرستان بهار، شهردار لالجین همچنین مسئولین هیئت دو ومیدانی استان و شهرستان بهار و جمعی از دبیران مدرسه شهید بهشتی ۲ با اهداء مدال ،حکم قهرمانی و جوایز از نفرات برتر مسابقه تجلیل بعمل آمد.

 

نفرات برتر چهارم دبستان

۱- ابوالفضل الماسی🥇

۲- مهدی حسینیان خوشرو🥈

۳- حسین ارغوان🥉

 

 

نفرات برتر کلاس پنجم

۱- امیرمحمد طالبی🥇

۲- محمد متین علی پور🥈

۳-مبین مرادی🥉

 

نفرات برتر کلاس ششم

۱- محمدطاها نصری🥇

۲- محمد علی ذاتی🥈

۳- امیر محمد ارغوانی🥉

 

⚡️نفرات مستعد و برتر مسابقه از طرف هیئت دو و میدانی استان به اردوهای متمرکز و مسابقات مختلف استانی دعوت می شوند. 

 

 

 

 

 

 

 

 

انتهای پیام/ص

 

 

  لینک
https://neshateshahr.ir/Press/ShowNews/15726