سیستم مدیریت پورتال پایگاه خبری نشاط شهر

در طرح مالیات بر مجموع درآمد اشخاص حقیقی، هر فرد ایرانی یا هر فرد مقیم ایران که دارای یک شناسه هویتی باشد، یک مودی بالقوه مالیاتی است و هر نوع فعالیت اقتصادی را شروع کند و درآمدی داشته باشد، به یک مودی بالفعل مالیاتی تبدیل خواهد شد.

شناسه خبر: 12856

 

به گزارش نشاط شهر، رییس مرکز آموزش، پژوهش و برنامه‌ریزی مالیاتی گفت: در طرح مالیات بر مجموع درآمد اشخاص حقیقی، هر فرد ایرانی یا هر فرد مقیم ایران که دارای یک شناسه هویتی باشد، یک مودی بالقوه مالیاتی است و هر نوع فعالیت اقتصادی را شروع کند و درآمدی داشته باشد، به یک مودی بالفعل مالیاتی تبدیل خواهد شد.

 

وی افزود: افرادی ایرانی که مقیم خارج از کشور هستند یا خارجی‌هایی که مقیم ایران هستند به اتکای شماره هویتی می‌توانند به گونه‌ای مشمول این مالیات شوند.

 

انتهای پیام/ص


ارسال نظرات

*نشاط شهر هیچ مسئولیتی نسبت به نظرات ندارد و نمایش نظرات دلیلی بر تائید یا رد آنها نیست

* در نظرات ارسالی دقت شود که در آن توهین و افترا به اشخاص نسبت داده نشود.

* نظراتی که مغایر با اصول نظام جمهوری اسلامی باشد نمایش داده نمی شود.

نام:
ایمیل:
کد امنیتی:
* نظر:
سیاسی

مشکلات تورم و گرانی‌ها را با تمام وجود درک می‌کنم و برای مقابله با این مشکلات موجود قطعاً راهی پیدا خواهیم کرد / مصمم به تغییریم؛ ادامه مدیریت و زندگی با روش گذشته به‌معنی بدتر شدن و شدت بخشیدن به ناترازی‌هاست/ تلاش خواهیم کرد در چرخش دوباره ایام، قدر خود را بالاتر و والاتر از آنچه هست، رقم بزنیم / قدر ما و وطن ما اینجا که ایستاده‌ایم، نیست