سیستم مدیریت پورتال پایگاه خبری نشاط شهر

در آستانه مهر بازار کتاب فروش‌ها از سکه افتاد
معاون ارشاد: با اصلاح نگاه فرهنگی الگوی مطالعه اصلاح می‌شود.

در آستانه مهر بازار کتاب فروش‌ها از سکه افتاد (1400/6/30 16:25:42)

در آستانه بازگشایی مدارس و دانشگاه‌ها، در بازار لوازم‌التحریر و کتاب فروش‌ها چه می‌گذرد؟ به چند کتاب‌فروشی در سطح شهر سری زدیم تا گزارشی از وضعیت آنها تهیه کنیم، در ابتدای گزارش وارد کتاب‌فروشی در چند طبقه می‌شوم، سالن ورودی، سالن فروش لوازم‌التحریر می‌باشد در ابتدای ورود با افرادی مواجه می‌شوم که مشتاق خرید لوازم‌التحریر هستند درطبقه پایین این فروشگاه بخش فروش کتاب قرار دارد، اما خبری از خریداران کتاب نیست، چه اتفاقی برای بازار کتاب افتاده است؟
صنایع تبدیلی درحال احداث است
خبری خوب برای کشاورزان بهاری:

صنایع تبدیلی درحال احداث است (1400/6/30 16:10:06)

شهرستان بهار قطب سیب زمینی کشور در حوزه های تولید ، نگهداری، صادرات وسردخانه نسبت به وسعت وجمعیت خود است ودر همه زمینه های فوق رتبه اول کشور را به خود اختصاص می دهد وباوجود این همه پتانسیل وگذشت حدود نیم قرن از کشت سیب زمینی درشهر بهارهمه ساله جای خالی صنایع تبدیلی و فراوری محصولات کشاورزان کهن دیار آیت الله بهاری از مهمترین دغدغه های کشاورزان بهاری بود.
شهردار بهار در اولین نشست خبری با اصحاب رسانه:

من از هفته گذشته شهروند بهاری شده ام/ پیگیر حقوق مردم در حریم و محدوده شهر بهار هستم (1400/6/18 08:40:34)

رئیس دادگستری استان همدان در جمع اهالی مهاجران

رئیس دادگستری استان همدان در جمع اهالی مهاجران (1400/6/15 15:27:37)

به دعوت امام جمعه محترم شهر مهاجران ، ریاست محترم دادگستری استان همدان ، رئیس محترم دادگاه بخش لالجین و هیئت محترم همراه در جمع مردم ولایتمدار و انقلابی شهر مهاجران حضوریافتند و پس از اقامه نماز جماعت در مسجد جامع ، سخنرانی کردند
شهردار بهاردر دیدار با هیات های ورزشی و سازمان های مردم نهاد جوانان:

نگاه ویژه ای به توسعه ورزش و نشاط در جامعه دارم ،از طرح های سمن ها حمایت می کنم ،ایجاد فضای ورزشی در بوستان های بهار ، نگاه ویژه ای به قهرمانان خواهیم داشت (1400/6/14 12:40:39)

در آغازین روزهای کاری شهردار بهار جمعی از روسای هیات های ورزشی و دبیران سازمان های مردم با مهندس مجیدی دیدار و مشکلات و معضلات حوزه خود را مطرح کردند.
فاضلاب شهر لالجین نیازمند ساماندهی است
رییس محیط زیست بهار:

فاضلاب شهر لالجین نیازمند ساماندهی است (1400/6/14 00:54:30)

رییس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان بهار گفت: ۲۵ درصد از ساکنان شهر لالجین این شهرستان دارای انشعاب فاضلاب هستند بنابراین باید نسبت به ساماندهی وضعیت فاضلاب این شهر و انتقال آن به تصفیه خانه شهر همدان اقدام شود.
تصویب تفکیک حوزه انتخابیه بهار و کبودرآهنگ اولویت اول نماینده مجلس باشد

تصویب تفکیک حوزه انتخابیه بهار و کبودرآهنگ اولویت اول نماینده مجلس باشد (1400/6/13 01:34:11)

به دنبال پیروزی انقلاب اسلامی با رهبری قاطعانه حضرت امام خمینی (س) و سرنگونی رژیم استبدادی پهلوی، برای اولین بار پس از سالها زمینه آزادی سیاسی و احقاق حقوق ملت فراهم شد. البته در آن دوره برخی دیدگاه های سنتی وجود داشت که هرگونه مراجعه به آراء عمومی را منتفی دانسته و استقبال بی سابقه مردم ایران از امام را برای هرگونه اقدامی کافی می دانستند.اما امام خمینی (س) با بینش و تجربه سیاسی فوق العاده خود، در روزهایی که هنوز پیروزی انقلاب اسلامی کامل نشده بود، بارها با این دیدگاه ها برخورد کرده و ضرورت مراجعه به آراء مردم را مورد تأکید قرار می دادند.
سمن ها از ارکان اصلی توسعه پایدار در کشور هستند
مسئولان نقش سازمان های مردم نهاد را جدی بگیرند‌

سمن ها از ارکان اصلی توسعه پایدار در کشور هستند (1400/6/12 11:22:57)

رئیس اداره ورزش و جوانان بهار با گرامیداشت روز تشکل ها گفت: سمن‌ها پل ارتباطی بین دولت و عموم مردم هستند و به خاطر تماس رو در رو با مردم و ارتباط با مسئولان دولتی می توانند نقش موثری در تحقق اهداف و دغدغه های مردم داشته باشند.
اجتماعی، اقتصادی