سیستم مدیریت پورتال پایگاه خبری نشاط شهر

از هر ۵ ازدواج ۲ مورد منجر به طلاق می‌شود
رییس کانون سردفتران ازدواج و طلاق:

از هر ۵ ازدواج ۲ مورد منجر به طلاق می‌شود (1403/4/31 21:07:51)

«ثبت وقایع ازدواج و طلاق الکترونیکی شده است، مهریه باید مالیت داشته و قابل وصول باشد، ثبت وقایع ازدواج و طلاق برای دفاتر سهمیه ای شده است، اکنون طلاق فراوان و ازدواج کم است و تعرفه های دفاتر کم است» گزیده صحبت های رییس کانون سردفتران ازدواج و طلاق است.
تولید هندوانه سالانه ۷ میلیارد دلار به اقتصاد کشور ضرر می‌زند
عضو اتاق بازرگانی:

تولید هندوانه سالانه ۷ میلیارد دلار به اقتصاد کشور ضرر می‌زند (1403/4/31 21:01:48)

عضو اتاق بازرگانی ایران گفت: قیمت گذاری دستوری باعث تورم، سرکوب سرمایه گذاری، بازده کم سرمایه گذاری و پایین آمدن نرخ بازگشت سرمایه شده و همچنین بر اقتصاد دانش بنیان و انگیزه خلاقیت اثر گذاشته است.
ریاست اداره بهزیستی شهرستان بهار:

صبح روز گذشته نشست خبری ریاست اداره بهزیستی شهرستان بهار با اصحاب رسانه به مناسبت فرا رسیدن هفته بهزیستی در سالن اجتماعات این اداره برگزار شد.
دارو‌های سالم و مصرف نشده را به هلال احمر اهدا کنید

دارو‌های سالم و مصرف نشده را به هلال احمر اهدا کنید (1403/4/30 11:46:28)

سلیمی، رئیس سازمان داوطلبان هلال احمر: عموم مردم، خیرین در زمینه ارائه خدمات بهداشتی و درمانی به زائرین مراسم اربعین حسینی از طریق نیازمندی‌های دارویی و تجهیزات مصرفی پزشکی این تجمع انبوه با جمعیت هلال احمر همکاری خواهند کرد، کمک‌های غیرنقدی مردم شامل اهدای دارو‌های سالم و مازاد بر مصرف خانگی و نحوه مشارکت حامیان شامل اهدای محموله دارویی و تجهیزات مصرفی پزشکی به شعب خانه‌های هلال و پایگاه‌های جمعیت هلال احمر در سراسر کشور است.
برخورد قاطع با استفاده‌کنندگان از فاضلاب برای کشت محصولات کشاورزی

برخورد قاطع با استفاده‌کنندگان از فاضلاب برای کشت محصولات کشاورزی (1403/4/30 11:38:03)

فرماندار همدان با بیان اینکه متأسفانه گزارش‌هایی مبنی بر استفاده برخی از افراد سودجو از فاضلاب برای کشت محصولات کشاورزی به خصوص صیفی‌جات در روستاهای اطراف شهر همدان به فرمانداری رسیده بود، این موضوع در شورای تأمین شهرستان مطرح و تصمیمات لازم اتخاذ شد.
نصب ۳ ستگاه آبشخور در مراتع روستای وهنان

نصب ۳ ستگاه آبشخور در مراتع روستای وهنان (1403/4/28 09:52:30)

مهدی محمدی رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان بهار در گفتگو با خبرنگار نشاط شهر اظهار داشت: در راستای تامین آب شرب بهداشتی مورد نیاز دامداران از ابتدای سال تاکنون ۳ دستگاه آبشخور در مراتع روستای وهنان نصب شده است.

باید با در نظر گرفتن دغدغه‌های ۱۴ میلیون نفری که به نامزد پیروز رأی ندادند، اجازه ندهیم که آن‌ها مأیوس شوند / این انتخابات حاوی پیام‌های مهم کاهش مشارکت بود / عدم تمایل بخش قابل توجهی از مردم برای استفاده از حق انتخاب خود باید اهل سیاست را به خود بیاورد؛ نمی‌توانیم به راحتی از کنار آن بگذریم / مهم‌ترین نکته این است که این کاهش مشارکت برای ما تبدیل به یک مسئله جدی شود

اجتماعی، اقتصادی

چشم بستن بر روی ناعدالتی‌ها دلیلی بر عدم حضور مردم پای صندوق‌های رای است/ موضوع امروز ما شرکت در انتخابات و انتخاب درست است/مردم ما عاقل و دانا هستند و قدرت انتخاب دارند/ رشد اقتصادی کشور وابسته به حضور در مجامع بین‌المللی است/ چرا باید هر روز با افتخار درصد واریز یارانه‌ها و یا درصد افزایش افراد تحت حمایت کمیته امداد و بهزیستی اعلام شود مگر مردم ریزه‌خوار و یا فقیر هستند؟