سیستم مدیریت پورتال پایگاه خبری نشاط شهر

نخستین مجمع سلامت شهرستان بهار در فرهنگسرای آیت الله بهاری برگزار شد

نخستین مجمع سلامت شهرستان بهار در فرهنگسرای آیت الله بهاری برگزار شد (1401/9/11 23:31:31)

نخستین مجمع سلامت شهرستان بهار با حضور فرماندار و دادستان شهرستان،نماینده مردم بهار و کبودرآهنگ در مجلس شورای اسلامی، خیرین شهرستان و جمعی از مسئولین استانی و شهرستانی در فرهنگسرای آیت الله بهاری شهر بهار برگزار شد.
آغاز انجام واکسیناسیون رایگان لمپی اسکین گاو و گوساله در شهرستان بهار
در راستای اجرای دستورالعمل های اجرایی دفتر بهداشت و مدیریت بیماریهای دامی انجام گرفت:

آغاز انجام واکسیناسیون رایگان لمپی اسکین گاو و گوساله در شهرستان بهار (1401/9/9 23:00:43)

رئیس اداره دامپزشکی این شهرستان از آغاز واکسیناسیون رایگان لمپی اسکین گاو و گوساله در واحدهای روستایی شهرستان، همزمان با سراسر استان خبر داد.
به مناسبت روز پرستار؛

فرماندار شهرستان بهار از بیماران بستری در بیمارستان آیت الله بهاری (ره) عیادت کرد (1401/9/9 22:33:42)

فرماندار شهرستان بهار با حضور در بخش های مختلف بیمارستان آیت الله بهاری (ره) ، ضمن عیادت از بیماران بستری، از نزدیک وضعیت ارائه خدمات و رضایتمندی مراجعان در این بیمارستان را مورد ارزیابی قرار داد.
پیام دکترتوسلی به مناسبت ولادت حضرت زینب سلام الله علیها و روز پرستار

پیام دکترتوسلی به مناسبت ولادت حضرت زینب سلام الله علیها و روز پرستار (1401/9/9 00:04:36)

تولد حضرت زینب بهترین مناسبت برای نامگذاری روز پرستار است؛پنجم جمادی الاول روز ولادت حضرت زینب (س) روز پرستار و تجلیل از خدمات این قشر زحمتکش جامعه است ؛ قشری که هرگز درقبال آنچه انجام داده و می دهد مطالبه نداشته است ؛قشری که قرار است مانند زینب (س) باشد و سنگ صبور بیماران و خانواده هایشان و خود بسوزد و بسازد.
کاهش تصدی گری مهمترین هدف ماست
شهردار جدید شهر بهار در جمع فعالین اجتماعی سیاسی:

کاهش تصدی گری مهمترین هدف ماست (1401/9/7 20:23:50)

شاهین فرجی شهردار جدید شهر بهار عصر امروز در اولین حضورش در جمع فعالین اجتماعی سیاسی شهر بهار بر ایجاد کارگروه های تخصصی از فعالین اجتماعی سیاسی تاکید کرد و مهمترین هدفش را کاهش تصدی گری شهرداری بیان کرد.
امسال سومین رویداد بزرگ هنری شهرستان بهار رقم خورد
مراسم اختتامیه سی و چهارمین جشنواره تئاتر استان همدان برگزار شد؛

امسال سومین رویداد بزرگ هنری شهرستان بهار رقم خورد (1401/9/4 14:43:13)

مراسم اختتامیه سی و چهارمین جشنواره تئاتر استان همدان با حضور مدیر کل اداره فرهنگ‌و ارشاد اسلامی استان همدان، فرماندار شهرستان و جمعی از مسئولین استانی و شهرستانی و هنرمندان سراسر استان همدان در مجمتع فرهنگی هنری آیت الله بهاری شهر بهار برگزار شد.
تئاتر، اتفاقی فراتر از هنر است
کارگردان نمایش "صندلی را در کنار پنجره بگذار" :

تئاتر، اتفاقی فراتر از هنر است (1401/9/4 14:34:47)

نمایش "صندلی را در کنار پنجره بگذار" به نویسندگی عباس نعلبندیان و کارگردانی محمود غفاری و ابراهیم یمین اسماعیلی از شهرستان بهار و نمایش "کات کبود" نوشته فرشته فرشاد و به کارگردانی حمید محبی و مصطفی کرمی راسخ از شهرستان کبودرآهنگ راه یافته سی و چهارمین جشنواره تئاتر استان همدان بودند.
هویت‌سازی انقلابی و جبهه سازی، دو مسئولیت مهم و اصلی بسیج
توسلی عنوان کرد:

هویت‌سازی انقلابی و جبهه سازی، دو مسئولیت مهم و اصلی بسیج (1401/9/4 00:31:49)

نماینده مردم بهار در مجلس بابیان اینکه آرمان انقلاب ایجاد عدالت اجتماعی است و بیانیه گام دوم حول این محور می‌چرخد، گفت: برای رسیدن به عدالت، هویت‌سازی انقلابی و جبهه سازی، دو مسئولیت مهم و اصلی بسیج است.
فرهنگسرای آیت الله بهاری میزبان هفت گروه نمايشی و ۱۵۰ هنرمند از استان همدان است
رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان بهار عنوان کرد:

فرهنگسرای آیت الله بهاری میزبان هفت گروه نمايشی و ۱۵۰ هنرمند از استان همدان است (1401/9/2 17:18:03)

حبیب شهنوازیان: سی و چهارمین جشنواره تئاتر استان همدان با همکاری فرمانداری، مدیر کل اداره فرهنگ و ارشاد استان همدان، شهرداری های بهار و لالجین و صالح آباد از یکم الی سوم آذرماه در مجمتع فرهنگی هنری آیت الله بهاری با شرکت هفت گروه نمايشی بیش از ۱۵۰ هنرمند از استان همدان در حال برگزاری است.
۶۰۷۱ مورد بازرسی از واحد های صنفی شهرستان بهار انجام شده است
مسئول بازرسی سازمان صنعت ،معدن و تجارت شهرستان بهار:

۶۰۷۱ مورد بازرسی از واحد های صنفی شهرستان بهار انجام شده است (1401/9/2 16:58:45)

علی رضایی: در صورت مشاهده هر گونه تخلف واحدهای صنفی از جمله گران فروشی ،احتکار و کم فروشی، تقلب، قاچاق، فروش اجباری و موارد دیگر که موجب ناآرامی در بازار می‌شود، می‌توانند از طریق سامانه پاسخگویی به شماره ۱۲۴ و یا سامانه پیامکی ۳۰۰۰۰۰۱۳۵ مورد را گزارش نمایند تا در اسرع وقت رسیدگی شود.
سیاسی