سیستم مدیریت پورتال پایگاه خبری نشاط شهر

حسین امیرعبداللهیان در سال ۱۳۴۳ در دامغان متولد شده است. او مدرک کارشناسی خود را در سال ۱۳۷۰ در رشته روابط دیپلماتیک از دانشکده روابط بین الملل وزارت امور خارجه دریافت کرده است، و دارای مدرک کارشناسی ارشد روابط بین اللملل از دانشگاه تهران است که در سال ۱۳۷۵ اخذ شده است و همچنین مدرک دکترای خود را نیز از دانشگاه تهران در رشته روابط بین الملل دریافت کرده است.

شناسه خبر: 14753

 

سید حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه دیروز در حادثه سقوط بالگرد حامل ابراهیم رئیسی رئیس جمهور به شهادت رسید

 

به گزارش نشاط شهر، حسین امیرعبداللهیان، دستیار ویژه رئیس مجلس و مدیرکل امور بین الملل مجلس شورای اسلامی بوده و سابقه سفارت ایران در منامه بحرین را نیز در پرونده خود دارد، او همچنین دبیرکل دبیرخانه دائمی کنفرانس بین المللی حمایت از انتفاضه فلسطین بوده است.

حسین امیرعبداللهیان در سال ۱۳۴۳ در دامغان متولد شده است. او مدرک کارشناسی خود را در سال ۱۳۷۰ در رشته روابط دیپلماتیک از دانشکده روابط بین الملل وزارت امور خارجه دریافت کرده است، و دارای مدرک کارشناسی ارشد روابط بین اللملل از دانشگاه تهران است که در سال ۱۳۷۵ اخذ شده است و همچنین مدرک دکترای خود را نیز از دانشگاه تهران در رشته روابط بین الملل دریافت کرده است. 

او همچنین مدرس دانشکده روابط بین الملل وزارت خارجه بوده، و سابقه داوری رساله‌های دکترای دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه تهران را دارد، امیرعبداللهیان عضو هیئت موسس مرکز مطالعات غرب آسیا (اندیشکده روابط بین الملل) نیز هست.

او از مرداد ماه سال ۱۳۹۵ دستیار ویژه رئیس مجلس و مدیرکل امور بین اللملل مجلس شورای اسلامی بوده است، و نیز دبیرکلی دبیرخانه دائمی کنفرانس بین المللی حمایت از انتفاضه فلسطین را برعهده داشته است. 

امیرعبداللهیان در مرداد ماه ۱۴۰۰ توسط سیدابراهیم رئیسی به عنوان وزیر امور خارجه به مجلس شورای اسلامی معرفی شد و توانست رای اعتماد نمایندگان را به دست آورد. 

 

 فهرست سایر سمت ها: 

 مشاور وزیر امور خارجه (۱۳۹۵)
 معاون عربی و آفریقایی، وزارت امورخارجه از سال ۱۳۹۰ تا سال ۱۳۹۵
 مدیرکل خلیج فارس و خاورمیانه وزارت امورخارجه (۱۳۸۹)
 سفیر جمهوری اسلامی ایران در منامه بحرین از سال ۱۳۸۶ تا سال ۱۳۸۹
 رئیس ستاد ویژه عراق وزارت امور خارجه از سال ۱۳۸۴ تا سال ۱۳۸۶
 معاون نماینده ویژه وزیر خارجه در امور عراق از سال ۱۳۸۲ تا سال ۱۳۸۴
 معاون مدیـرکل خلیج فارس از سال ۱۳۸۱ تا سال ۱۳۸۶
 کارشناس و معاون سفارت جمهوری اسلامی ایران در بغداد از سال از سال ۱۳۷۶ تا سال ۱۳۸۰ 
 جانشین رئیس شورای عالی امور ایرانیان خارج از کشور

 

فهرست تألیفات:

 تألیف کتاب «استراتژی مهار دوگانه آمریکا»
 تألیف کتاب «دمکراسی متعارض ایالات متحده آمریکا در عراق جدید» 
 ناکارآمدی طرح خاورمیانه بزرگ در خیزش بیداری اسلامی
 درج مقالات علمی در مجله «سیاست خارجی» چاپ وزارت امورخارجه
 درج مقالات علمی – تحقیقی در مجله «علمی» دانشگاه تهران

 

فهرست مقالات:

 استراتژی مهار دوگانه و طرح داماتو، مجله دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه تهران
 موافقتنامه امنیتی بغداد – واشنگتن: رفتارشناسی آمریکا در عراق جدید، فصلنامه سیاست خارجی
 بحران سوریه و امنیت ناپایدار منطقه‌ای، فصلنامه مطالعات راهبردی
 تحولات خاورمیانه و مطالعه موردی بحرین، فصلنامه مطالعات راهبردی (علمی – پژوهشی)

 

 

 

 

 

انتهای پیام/ص


ارسال نظرات

*نشاط شهر هیچ مسئولیتی نسبت به نظرات ندارد و نمایش نظرات دلیلی بر تائید یا رد آنها نیست

* در نظرات ارسالی دقت شود که در آن توهین و افترا به اشخاص نسبت داده نشود.

* نظراتی که مغایر با اصول نظام جمهوری اسلامی باشد نمایش داده نمی شود.

نام:
ایمیل:
کد امنیتی:
* نظر:
سیاسی

برخی که ادعای دینداری و انقلابیگری داشتند به علما و نخبگان توهین کردند/ مارپیچ سکوت شکسته شد، تا کی باید تحت خفقان این تخریب‌ها باشیم؟/ یک روز برای زندگی‌کردن زندگی نکرده‌ام/ به برخی با ورود به عرصۀ انتخابات تهمت‌زده شد؛ من نمی‌توانم محبت و زحمات آن‌ها را جبران کنم/کار تازه شروع شده است؛ کشور به عقلانیت انقلابی نیاز دارد

باید با در نظر گرفتن دغدغه‌های ۱۴ میلیون نفری که به نامزد پیروز رأی ندادند، اجازه ندهیم که آن‌ها مأیوس شوند / این انتخابات حاوی پیام‌های مهم کاهش مشارکت بود / عدم تمایل بخش قابل توجهی از مردم برای استفاده از حق انتخاب خود باید اهل سیاست را به خود بیاورد؛ نمی‌توانیم به راحتی از کنار آن بگذریم / مهم‌ترین نکته این است که این کاهش مشارکت برای ما تبدیل به یک مسئله جدی شود

چشم بستن بر روی ناعدالتی‌ها دلیلی بر عدم حضور مردم پای صندوق‌های رای است/ موضوع امروز ما شرکت در انتخابات و انتخاب درست است/مردم ما عاقل و دانا هستند و قدرت انتخاب دارند/ رشد اقتصادی کشور وابسته به حضور در مجامع بین‌المللی است/ چرا باید هر روز با افتخار درصد واریز یارانه‌ها و یا درصد افزایش افراد تحت حمایت کمیته امداد و بهزیستی اعلام شود مگر مردم ریزه‌خوار و یا فقیر هستند؟