سیستم مدیریت پورتال پایگاه خبری نشاط شهر

مراسم تودیع و معارفه رئیس حوزه قضایی بخش لالجین با حضور حجت الاسلام احمدوند معاون قضایی استان همدان، حجت الاسلام محققی امام جمعه لالجین،طالبی دادستان شهرستان بهار، قمری رئیس دادگستری شهرستان بهار، فرماندهان و نیروهای نظامی و انتظامی،شهردار لالجین در سالن جلسات دادگاه لالجین برگزار شد

شناسه خبر: 16478

 

✍منصور سرمدی:

 

به گزارش نشاط شهر، مراسم تودیع و معارفه رئیس حوزه قضایی بخش لالجین با حضور حجت الاسلام احمدوند معاون قضایی استان همدان، حجت الاسلام محققی امام جمعه لالجین،طالبی دادستان شهرستان بهار، قمری رئیس دادگستری شهرستان بهار، فرماندهان و نیروهای نظامی و انتظامی،شهردار لالجین در سالن جلسات دادگاه لالجین برگزار شد.

 

گزارش تصویری در لینک زیر:

https://neshateshahr.ir/Press/ShowMediaGraphic/731

 

 

در این مراسم حجت‌الاسلام احمدوند با گرامیداشت یاد شهدای گرانقدر و تأکید بر نقش عدالت و قانون در خدمت‌دهی به مردم، پیام‌هایی کلیدی را به مسئولان قضایی و کارکنان این حوزه ارائه کرد.

 

 معاون قضایی استان همدان با اشاره به یاد شهیدان رجایی و شهید باهنر و همچنین آیت الله شهید رئیسی گفت: نبود شهید رئیسی و جایگاه او ضایعه‌ای بزرگ برای نظام بود و گرامیداشت این شهدای والامقام در کنار تعهد به خدمت صادقانه، ماموریتی همیشگی است.

 

احمدوند سپس به جایگاه قضاوت و نقش مجری عدالت پرداخت و تأکید کرد: قاضی باید مجری عدالت و قانونمدار باشد.

 

 او با بیان اینکه قرآن و روایات، ملاک عمل قضات است، به تبیین جایگاه قوانین و نحوه برخورد با متهمان و شاکیان پرداخت و گفت: ما مسئولیت داریم قانون را رعایت کنیم و با هر گونه تخلف و بدون توجه به هر گونه فشار یا تعلقات برخورد کنیم و همچنین با اشاره به آیات قرآنی و مبانی فقهی، ضرورت حفظ اخلاق حرفه‌ای و پرهیز از افراشتن فاصله میان قانون و مردم را یادآور شد.

 

حجت الاسلام احمدوند به نقش فرهنگ‌سازی قانونی در میان جوانان تأکید کرد و گفت: اشاعه فرهنگ قانونمداری یکی از وظایف ما است تا از ارتکاب جرم جلوگیری شود، از جمله با آموزش قوانین راهنمایی و رانندگی و قوانین مربوط به معاملات. 

 

در ادامه وی همچنین به اهمیت و اثرگذاری رفتار مدیران و قضات با اخلاق اسلامی اشاره کرد تا جامعه به دستگاه عدالت اعتماد بیشتری پیدا کند.

 

حجت الاسلام احمدوند معاون قضایی استان در پایان با اشاره به مسئولیت سنگین قضاوت و دشواری‌های کار آن گفت: هدف ما حفظ عدالت و استیفای حقوق مردم است و باید با اخلاق، حسن رفتار و صلابت، در برابر ظلم بایستیم.

 

در ادامه مراسم حجت الاسلام محققی ضمن یاد و خاطره شهیدان رئیسی،رجایی و باهنر و تبریک هفته دولت ضمن تقدیر و تشکر از زحمات ابوالفضل محققی رئیس اسبق حوزه قضایی لالجین گفت: سالی که سپری شد، برای خدمت به مردم و حفظ صیانت از حقوق آنان، با پشتکار و اخلاص از ایشان برخوردار بودیم. حضور فعال، صداقت در تعاملات و تعهدی که نسبت به حفظ عدالت و ارزش‌های اسلامی نشان داد، مایه افتخار و غرور ما و همه کسانی است که به عدالت و کار جمعی ایمان دارند.

 

امام جمعه لالجین همچنین عنوان کرد: ابوالفضل محققی، در مدت همراهی با مجموعه قضایی، با روحیه جهادی، اخلاق حرفه‌ای و نگاه انسانی به مسائل قضایی، ظرفیت تعامل با همکاران، مراجعان و خانواده‌های آنان را به نحو شایسته‌ای به معرض نمایش گذاشت. اهتمام به قانون با رعایت موازین اخلاقی، پایبندی به اصول عدالت و استقلال قضا، و تلاش برای تقویت اعتماد عمومی به نهاد قضایی از جمله نکات برجسته‌ای بود که از حضور او در ذهن و قلب همگان باقی خواهد ماند.

 

محققی در ادامه افزود: از خداوند منّان می‌خواهم که با نعمات و برکات بی‌پایانش، پشت و پناه همگان باشد و ما را در عمل به وظایف قانونی و اخلاقیِ خود، به سوی عدالت و خدمت به خلق هدایت کند. همچنین از تمامی همکاران و دست‌اندرکاران حاضر در این مراسم سپاسگزارم و برای همگی کوشش، بردباری و توفیق روزافزون آرزو دارم.

 

ابوالفصل محققی رییس حوزه قضایی بخش لالجین در این مراسم ضمن تقدیر از امام جمعه لالجین گفت: همراهی دلسوزانه حجت الاسلام محققی طی یک سال گذشته به‌عنوان یاور صمیمی در حل مسائل و مشکلات بسیار حائز اهمیت بود.

 

محققیبا تبریک و آرزوی موفقیت برای حسین  بیگلری رئیس جدید حوزه قضایی لالجین، مسئولیت جدید وی در پست مرتبط را تبریک و برای او توفیق خدمت به نظام و مردم را آرزو کرد.

 

ابوالفضل محققی در پایان با تأکید بر ادامه مسیر خدمت به مردم و حفظ اصول عدالت، از تمامی همکاران و دست‌اندرکاران خود قدردانی و عنوان کرد حضور آنان موجب تقویت اعتماد عمومی به دستگاه قضایی شد.

 

 

در پایان مراسم حسین بیگلری رئیس جدید حوزه قضایی لالجین با قدردانی از حضور حاضرین و همراهی مسئولان قضایی و اداری گفت: ضمن عرض تشکر محضر عزیزانی که در جلسه حاضر هستند از زحمات رئیس وقت حوزه قضایی لالجین زحماتشان تشکر می‌کنم.

 

او افزود: زمان حرف زدن من نیست؛ ما آمده ایم که عمل کنیم. 

 

بیگلری با بیان هدف اصلی تصدی پست جدید، ادامه داد: هدفمان خدمت به مردم منطقه است. وی با اشاره به سند تحول قضایی، اضافه کرد: با نگاه به سند تحول قضایی، تعامل با همه ارگان‌ها و نهادهای موجود در منطقه را در دستور کار قرار می‌دهیم.

 

 رئیس جدید حوزه قضایی لالجین در پایان با تأکید بر تلاش همکاران قضایی و اداری مجموعه خود گفت:با حفظ استقلال و اقتدار دستگاه قضایی، ان‌شاءالله در خدمت شما هستیم.

 

در پایان مراسم ضمن قرائت حکم انتصاب حسین بیگلری به عنوان رئیس حوزه قضایی بخش لالجین از زحمات ابوالفضل محققی تقدیر به عمل آورده شد.

 

 

 

انتهای پیام/ص


برچسب ها: بهار#
ارسال نظرات

*نشاط شهر هیچ مسئولیتی نسبت به نظرات ندارد و نمایش نظرات دلیلی بر تائید یا رد آنها نیست

* در نظرات ارسالی دقت شود که در آن توهین و افترا به اشخاص نسبت داده نشود.

* نظراتی که مغایر با اصول نظام جمهوری اسلامی باشد نمایش داده نمی شود.

نام:
ایمیل:
کد امنیتی:
* نظر:
سیاسی

توسلی: اختلاف ۱۰۰ میلیارد تومانی در توزیع اعتبارات بین شهرستان‌ها غیرمنصفانه است/ هشدار نماینده بهار و کبودراهنگ نسبت به بحران منابع آبی و مسئولیت‌گریزی برخی مسئولین در شهرستان بهار/ دبیر کمیته برنامه‌ریزی: ۷۰ درصد بودجه‌های استانی در اختیار شهرستان نیست/ فرماندار بهار: وضعیت فعلی بودجه دیگر قابل توجیه نیست/ فقط ۱۰ درصد نیاز پروژه‌های شهرستان تأمین می‌شود

توسلی: اختلاف ۱۰۰ میلیارد تومانی در توزیع اعتبارات بین شهرستان‌ها غیرمنصفانه است/ هشدار نماینده بهار و کبودراهنگ نسبت به بحران منابع آبی و مسئولیت‌گریزی برخی مسئولین در شهرستان بهار/ دبیر کمیته برنامه‌ریزی: ۷۰ درصد بودجه‌های استانی در اختیار شهرستان نیست/ فرماندار بهار: وضعیت فعلی بودجه دیگر قابل توجیه نیست/ فقط ۱۰ درصد نیاز پروژه‌های شهرستان تأمین می‌شود