به گزارش نشاط شهر، صبح امروز جشن انقلاب و شور و نشاط با حضور لشکری آزاد فرماندار و شالبافیان معاونت امنیت و سیاسی فرمانداری ،سرهنگ حیدری جو فرماندهی ستاد نیروی انتظامی شهرستان ،سرهنگ خرمی جانشین فرماندهی سپاه ناحیه شهرستان بهار ، ابراهیمی مدیر کل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان ، اعضای شهر و دیگر مسئولین در فرهنگسرا به میزبانی کانون پرورش فکری کودکان و نیروی انتظامی برگزار شد.
https://neshateshahr.ir/Press/ShowMediaGraphic/626
ابراهیم لشکری آزاد فرماندار شهرستان بهار، در سخنانی گفت: آرامش و امنیتی که در حال حاضر سایهبان ما شده است، مدیون نیروهای انتظامی، نظامی، شهدا، ایثارگران و جانبازان هستیم.
او در ادامه افزود: به برکت انقلاب اسلامی، امنیت حاکم است و به همین دلیل، استقلال جمهوری اسلامی ایران را شاهد پیروزیهای زیادی هستیم.
فرماندار با تأکید بر اهمیت ادامه دادن راه شهدا، گفت: این مسأله نباید تنها در کلام بماند، بلکه باید در عمل نیز به آن بپردازیم.
در پایان، وی خاطرنشان کرد: آمریکا، کشور ایران را ضعیف نمیداند؛ بلکه به ما به عنوان کشوری قوی نگاه میکند، زیرا ما مردم ایران در همه شرایط در کنار نظام جمهوری اسلامی و به پشتیبانی از ولایت فقیه هستیم.
معصومه ابراهیمی هژیر، مدیر کل کانون پرورشی فکری کودکان و نوجوانان استان همدان، ضمن تبریک چهل و ششمین سالروز انقلاب اسلامی ایران، گفت: ما باید از تمام طبقات ملت تشکر کنیم که این پیروزی نتیجه وحدت کلمه است.
وی وحدت کلمه را رمز پیروزی تلقی کرد و افزود: به فرمایشات مقام معظم رهبری، ما در قلهای ایستادهایم و این ایستادن باعث رعب و وحشت بر جهانیان شده است.
در ادامه، ابراهیمی از پدر شهید خود سخن گفت و اشاره کرد که قبل از پیروزی انقلاب اسلامی ایران، کشور ما بانوان با سواد و تحصیلکردهای نداشت و حتی پزشکان از کشورهای دیگر مانند هند، بنگلادش و پاکستان در ایران طبابت میکردند. اما به شکرانه خدا و پیروزی انقلاب اسلامی، امروز شاهد جوانان با استعداد، چه دختر و چه پسر، در جامعه هستیم و به خود میبالم که یکی از جوانانی که پزشک نیز هست، از دوران کودکی تا جوانی در کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان بوده و امروز باعث افتخار ماست.
در پایان، ابراهیمی شهرستان بهار را مهد نخبگان پرور دانست.
سپس، سرهنگ حیدری جو، فرمانده نیروی انتظامی شهرستان، به بیان نکاتی پرداخت.
دراین مراسم از قصه گویی اهالی کانون و اجرای سرود رایت المهدی و اهدای جوایز به پلیس یاران کودک ،تجلیل از خانواده شهید صفرعلی رحمانی ،تجلیل از لیلا عباسی مدیریت آموزشگاه دخترانه شهید وزیری و معرفی دختران نوجوان برتر در کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان اهدا گردد.
آرزو میرزایی
*نشاط شهر هیچ مسئولیتی نسبت به نظرات ندارد و نمایش نظرات دلیلی بر تائید یا رد آنها نیست
* در نظرات ارسالی دقت شود که در آن توهین و افترا به اشخاص نسبت داده نشود.
* نظراتی که مغایر با اصول نظام جمهوری اسلامی باشد نمایش داده نمی شود.