سیستم مدیریت پورتال پایگاه خبری نشاط شهر

ریل گذاری حوزه علمیه برای آینده بشریت

ریل گذاری حوزه علمیه برای آینده بشریت (1400/2/15 08:09:55)

مدیر مدرسه علمیه آیت الله بهاری با بیان اینکه در دعوت به حوزه باید به صورت اساسی و ریشه‌ای جوانان را نسبت به آن آگاه کنیم، اظهار داشت: افراد مستعد ورود به حوزه باید بدانند که این دعوت صرفا یک درخواست احساسی، مذهبی و سطحی نیست، بلکه بر اساس نگاه زیر ساختی و به جهت انجام ریل گذاری نه برای آینده کشور که برای بشریت است.
مدیریت آبفای شهرستان بهار از حاجی ئی به خسرو ترکمانیان رسید

مدیریت آبفای شهرستان بهار از حاجی ئی به خسرو ترکمانیان رسید (1400/2/14 17:54:15)

اداره آبفای شهرستان بهار یکی از ادارات پر چالش شهرستان بهار در یک سال گذشته بود که به دلیل ادغام دو اداره آبفا و آبفار در حوزه شهر و روستا فعالیت می کرد، روز گذشته طی مراسمی ایمان حاجی ئی که بیش از یک سال مدیریت این اداره را عهده دار بود تودیع و خسرو ترکمانیان به عنوان مدیریت جدید آبفای شهرستان معرفی شد.
اگر پیامک دریافت نکرده اید، از حضور در واحد واکسیناسیون خودداری کنید
اطلاعیه شبکه بهداشت بهار:

اگر پیامک دریافت نکرده اید، از حضور در واحد واکسیناسیون خودداری کنید (1400/2/14 17:49:50)

شبکه بهداشت و درمان شهرستان بهار طی اطلاعیه ای از شهروندان بالای ۸۰ سال خواست تا وقتی تماس تلفنی با آنها گرفته نشده یا پیامکی برایشان ارسال نشده از حضور در محل واکسیناسیون شهرستان خودداری کنند.
در خواست مردم از مسئولین
پیام مردمی :

در خواست مردم از مسئولین (1400/2/14 12:27:57)

نشاط شهر در قبال صحت و سقم پیام های مردمی هیچگونه مسئولیتی ندارد و تنها منعکس کننده آنهاست. ادارات و ارگانهای مربوطه با ارسال جوابیه می توانند پاسخگو باشند.
یادداشت ایمان حاجی ئی مدیر سابق آبفای شهرستان بهار :

مشکلات عدیده روستاها، میراث شرکت آبفای روستایی بود که تا حدودی آنها را مرتفع کردیم (1400/2/14 12:23:02)

ایمان حاجی ئی که به تازگی از سمت مدیریت آبفای شهرستان بهار تودیع شده طی یادداشتی از مردم بهار به خاطر صبوری هایشان تشکر و دخالت های غیر منطقی و غیر فنی و همچنین تهدید برخی مسئولین را باعث ایجاد وقفه در خدمت رسانی به مردم طی این مدت دانست.
ایمان حاجی یی مدیر آبفای شهرستان بهار:

سال ۹۹ در زمینه ادغام آب روستایی در شرکت آبفا، شهرستان بهار در زمره بهترین ها بود (1400/2/12 17:48:23)

ایمان حاجی ئی‌ مدیر آبفای شهرستان بهار باتوجه به دوم فروردین که منتسب به روز جهانی آب است به عملکرد این اداره پرداخت و به نکات آموزشی برای حفظ این میراث اشاره کرد.
گوناگون