سیستم مدیریت پورتال پایگاه خبری نشاط شهر

منازل سازمانی یا جولانگاه شیاطین
گزارش میدانی از خانه های سازمانی و مشکلات آن برای اهالی :

منازل سازمانی یا جولانگاه شیاطین (1400/5/4 11:29:24)

خانه های سازمانی واقع در شهر بهار از جمله ساختمان های فرسوده در شه بهار است که قدمت آن به بیش از 40 سال می رسد، اما این منازل هم اکنون از فرط فرسودگی خالی از سکنه است و محلی برای تجمع اراذل و اوباش و حتی معتادین تبدیل شده است.
سناریو تکراری مرغ با چاشنی صف در بهار برای مرغی که همچنان یک پا دارد!

سناریو تکراری مرغ با چاشنی صف در بهار برای مرغی که همچنان یک پا دارد! (1400/5/3 07:58:33)

همزمان با معضل کمبود در تولید و حجم عرضه مرغ در سطح کشور، بازار مرغ بهار نیز از این قافله جا نماند، تا مشخص نشود این مرغ است که سر ناسازگاری با مردم دارد یا طمع دلالان یا جوجه های نارسی که در اوج بی تدبیری سقط شدند و یا اصلا به فرموده مسئولی؛ مردمی که از صف ایستادن خوششان می آید !
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بهار:

امسال تنها ۸ مورد کشت دوم در بهار داشتیم/سمت راست کمربندی غدیر از بغل فرمانداری تا جاده نهالستان در حوزه بهار نیست و ما نمی‌توانیم در مورد آن اقدامی کنیم (1400/5/2 13:58:41)

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بهار با بیان اینکه امسال تنها ۷ یا ۸ مورد کشت دوم در بهار داشتیم گفت: بیشتر کشتهای دوم که شهروندان به آن معترضند در سمت راست کمربندی غدیر از بغل فرمانداری تا جاده نهالستان قرار دارد که اینها در حوزه بهار نیست، بلکه در حوزه روستای یکن آباد و همدان است و ما نمی توانیم با آنها برخورد کنیم.
بهاری ها از روشن کردن لامپ های تزئینی نمای ساختمان ها خودداری کنند

بهاری ها از روشن کردن لامپ های تزئینی نمای ساختمان ها خودداری کنند (1400/5/2 08:40:48)

در چند سال اخیر با گسترش ساخت و سازها در شهر بهار شاهد اجرای نمای ساختمانی در اکثر آپارتمان ها یا منزل های ویلایی در شهر بهار هستیم که اکثر آنها با نورپردازی نیز همراه است و در اعیاد و میهمانی ها اقدام به روشن کردن آنها می کنند.
رهبر معظم انقلاب:

اگر به توصیه‌ها درباره آب خوزستان عمل می‌شد، این وضع پیش نمی‌آمد/ مردم خوزستان نباید دچار این مشکلات باشند (1400/5/2 08:04:32)

رهبر انقلاب با بیان اینکه در روزهای اخیر یکی از نگرانی‌های واقعاً دردآور، مسئله آب و مشکلات مردم خوزستان بود، گفتند: اگر توصیه‌های متعدد قبلی درباره آب و فاضلاب خوزستان مورد توجه قرار می‌گرفت، مسلماً این وضع ایجاد نمی‌شد؛ مردم ناراحتی‌شان را بروز دادند و هیچ گله‌ای نمی‌شود از آنان داشت.
مدیرکل تبلیغات اسلامی شهرستان بهار در دیدار با اعضای مجموعه خبری نشاط شهر:

رسانه های شهرستان بهار با حفظ جایگاه دیدبانی، می توانند، در استان جریان‌ساز شوند (1400/4/31 17:21:23)

در دیدار تعدادی از اعضای مجموعه خبری نشاط شهر با مدیر کل تبلیغات اسلامی در مورد نقش رسانه در جامعه کنونی و ظرفیت های موجود در شهرستان بهار گفتگو شد.
حال ۲۹ بیمار وخیم است
مراجعه ۵۴۳ بیمار با علایم مشکوک به کرونا در همدان؛

حال ۲۹ بیمار وخیم است (1400/4/31 17:08:53)

سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی ابن سینا از مراجعه ۵۴۳ بیمار با علایم تنفسی مشکوک به کرونا به بیمارستان‌ها طی ۲۴ ساعت اخیر خبر داد و گفت: حال ۲۹ بیمار وخیم گزارش شده است.
اجتماعی، اقتصادی