سیستم مدیریت پورتال پایگاه خبری نشاط شهر

توزیع کود شیمیایی سولفات پتاسیم از طریق کارگزاری اتحادیه تعاون روستایی در شهرستان بهار (1400/10/28 18:19:56)

از تاریخ 18 لغایت 27 دیماه سالجاری 4.5 تن کود شیمیایی سولفات پتاسیم توسط کارگزاری اتحادیه تعاون روستایی از کارگزاران شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان در شهرستان بهار توزیع و در اختیار کشاورزان قرار گرفت.

اجتماع محور ایجاد یک جنبش اجتماعی، جلب مشارکت اعضای جامعه برای ایجاد یا حفظ یک تغییر است (1400/10/28 12:07:53)

دوره توجیهی استانی طرح کسرا به عنوان اجتماع محور به میزبانی و پیگیری حوزه پیشگیری اداره بهزیستی شهرستان همدان و همفکری معاونت پیشگیری اداره کل بهزیستی استان همدان و کارشناس آموزش دیده طرح از شهرستان بهار برگزار شد.
غیرت دینی ناشی از بصیرت است
امام جمعه شهر بهار در خطبه های نماز جمعه:

غیرت دینی ناشی از بصیرت است (1400/10/25 22:20:15)

امام جمعه بهار ، حجت‌الاسلام محمد علی ارزنده در خطبه های نماز جمعه این هفته شهر بهار گفت: بعضی از انسان هایی هستند که از دامان مادران با عفت و با تقوا،و از سفره حلال پدرانی پرورش یافته اند که در دفاع از اسلام به میدان می آیند و از انسانیت و ناموس انسان ها دفاع می‌کنند.
جلسه با متقاضیان تاسیس مراکز توانبخشی

جلسه با متقاضیان تاسیس مراکز توانبخشی (1400/10/22 14:24:43)

با حضور مدیر کل بهزیستی استان ،مسئول حراست ،مسئول بازرسی و مدیریت عملکرد ،معاون امور توانبخشی ،خانقلی رئیس بهزیستی شهرستان ملایر و کارشناسان حوزه توانبخشی جلسه مجوز تاسیس مراکز در سالن اجتماعات اداره کل بهزیستی استان برگزار شد .
برپایی میز خدمت در مهاجران

برپایی میز خدمت در مهاجران (1400/10/19 17:58:48)

در پی دستور مدیرکل محترم بهزیستی استان همدان، اداره بهزیستی شهرستان بهار اقدام به برپایی میز خدمت در مسجد حضرت ابوالفضل (ع) شهر مهاجران نمود، که رئیس، کارشناس پیشگیری، کارشناس توانبخشی، رابط بازرسی، رابط امور فرهنگی اداره بهزیستی شهرستان بهار و مددکار مجتمع مهاجران در مسجد حضرت ابوالفضل مهاجران حضور یافتند.
اجتماعی، اقتصادی