سیستم مدیریت پورتال پایگاه خبری نشاط شهر

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی با بیان اینکه تعداد زیادی از دانش آموزان از مصوبه تاثیر قطعی معدل در کنکور راضی هستند گفت: این مصوبه تغییر نخواهد کرد اما اصلاحات آن در دستور کار شوراست.

شناسه خبر: 15573

 

به گزارش نشاط شهر، حجت‌الاسلام والمسلمین عبدالحسین خسروپناه در جمع خبرنگاران در مراسم استقبال از نومعلمان درباره نارضایتی دانش‌آموزان نسبت به تاثیر امتحانات نهایی در کنکور، گفت: ما درباره مصوبه کنکوری شورای عالی انقلاب فرهنگی، تحقیق میدانی انجام داده‌ایم و بسیاری از دانش‌آموزان از موضوع راضی هستند و در سفری که دیروز نیشابور و مشهد بودم بسیاری از دانش‌آموزان خواستار این شدند که این مصوبه شورا را تغییر ندهید زیرا تازه با کتاب‌ و معلمان ارتباط برقرار کردیم.

 
وی با بیان اینکه آزمون نهایی و مصوبه شورا نیازمند اصلاح است افزود: تحقیق میدانی از خانواده‌ها در حال انجام است؛ مرکز پژوهش‌های مجلس، جهاد دانشگاهی تحقیقی انجام داده و با کمک آموزش و پرورش برای خانواده‌ها نیز تحقیقی انجام می‌شود تا مجموع آراء و نظرات را ببینیم و اگر لازم است اصلاحیه انجام دهیم؛ به هر حال در عین اینکه تعلیم و تربیت کشور باید رشد کند، نباید فشار بیش از حد هم به دانش‌آموزان وارد کنیم.
 
 
خسروپناه با بیان اینکه این‌ها بچه‌های ما هستند و قرار است رشد علمی کنند و با یک روش اعتدالی پیش بروند ادامه داد: اصلاحاتی قرار است در دستور جلسه شورا باشد و حدود یک ماه دیگر در شورا این بحث را مطرح می‌کنیم.
 
 
وی با بیان اینکه بخشی از اصلاحات ممکن است در مصوبه صورت گیرد اما تأثیر قطعی لغو نمی‌شود ادامه داد: این قطعی است و هیچ تغییری نمی‌کند، فقط در بعضی پایه‌ها اصلاحاتی صورت می‌گیرد اما اصل مصوبه قطعی است و تغییر نمی‌کند و اعضاء باید رای دهند.
 
 
دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی با بیان اینکه مصوبه از شورا است و فقط اعضای شورای عالی انقلاب فرهنگی می‌تواند مصوبه را تغییر دهند گفت: در بحث اجرا، باید مشکلات اجرا را حل کنیم. سال دوم که مصوبه اجرا شد مشکلات از سال اول کمتر شد و سال سوم بهتر خواهد شد.
 
 
خسروپناه گفت: با امکانات و فناوری‌های پیشرفته که سازمان سنجش خریداری کرده، بسیار به آموزش و پرورش در اجرایی کردن دقیق‌تر کمک می‌کند.
 
 
خسروپناه در پاسخ به سوالی مبنی بر نارضایتی المپیادی‌ها از تاثیر معدل در کنکور اظهار کرد: این امر یکی از دغدغه‌های به جای این افراد است و من خودم جلسه متعددی با المپیادی‌ها داشتم و نظرات آنها را شنیدیم‌؛ مجموع نظرات را جمع کرده‌ایم؛ الان نمی‌توانم بگویم به چه جمع بندی مدبرانه‌ای رسیدیم ولی قطعا در اصلاح مصوبه، المپیادی‌ها را در نظر می‌گیریم.
 
 
وی درباره موضوع ترمیم نمره که چرا یکبار برگزار می‌شود؟ گفت: این موضوع بستگی به وزارت اموزش و پرورش دارد؛ هر مصوبه‌ای در این باب داشته باشیم یک باری بر آموزش و پرورش اضافه کردیم. به هر حال وزارت آموزش و پرورش مرجع تشخیص کارشناسی ما هست، تصمیم‌های ما چه قبل و چه بعدها حتما با نظارت و نظر کارشناسانه شورای عالی آموزش و پرورش و وزارت آموزش و پرورش است.
 
 
خسرو پناه درباره مصوبات شورا درباره دانشگاه فرهنگیان افزود: هیأت مرکزی جذب مستقل برای دانشگاه فرهنگیان در نظر گرفتیم تا با سرعت و تسهیل‌گری بیشتری انجام شود، به هر حال فرایند جذب در وزارت علوم و وزارت بهداشت کار سنگینی است، شبیه مصوبه‌ای که شورای عالی انقلاب فرهنگی برای دانشگاه آزاد داشته، برای دانشگاه فرهنگیان داریم. استفاده از فارغ‌التحصیلان یا دانشجویان رشته‌هایی که مورد نیاز آموزش و پرورش از دانشگاه‌های دیگر است نیز  مصوبه‌ای داشتیم البته دو سه ترمی که بگذرانند از طریق گزینشی که دانشگاه فرهنگیان خواهد داشت و دوره های تربیت معلم بگذرانند، جذب می‌شوند.
 
 
 
 
 
 
 
 
انتهای پیام/ص

برچسب ها: بهار#
ارسال نظرات

*نشاط شهر هیچ مسئولیتی نسبت به نظرات ندارد و نمایش نظرات دلیلی بر تائید یا رد آنها نیست

* در نظرات ارسالی دقت شود که در آن توهین و افترا به اشخاص نسبت داده نشود.

* نظراتی که مغایر با اصول نظام جمهوری اسلامی باشد نمایش داده نمی شود.

نام:
ایمیل:
کد امنیتی:
* نظر:

بیش از ۱۳۰ برنامه در هفته کتاب و کتابخوانی اجرا خواهد شد/ بر اساس آمار مردم شهرستان بهار به مدت یک سال، ۵۷ هزار و ۸۸۱ نسخه کتاب را به امانت برده و مطالعه کرده اند/ مجهزترین و به روزترین سالن آمفی تئاتر شهرستان و بخش مردم شناسی در کتابخانه عمومی آیت الله بهاری افتتاح خواهد شد/ یکی از مطالبات جدی مردم ایجاد کتابخانه در شهرک فرهنگیان بهار است

سیاسی

امروز سلایق مختلفی در حوزه حاکم است؛ بعضی جا‌ها قدرت تحمل افراد نیز کم شده / عده‌ای سریع تخریب می‌کنند و برچسب می‌زنند؛ می‌گویند ضد فلان شده و یا تندرو است / می‌خواهند این گونه القا کنند که یک فقیه سیاسی نمی‌تواند در فقه موفق باشد؛ این حرف غلطی است؛ اتفاقاً فقهای بزرگ ما سیاستمدار کامل بودند / باید افرادی تربیت کنیم که در فن مناظره ورود کنند