سیستم مدیریت پورتال پایگاه خبری نشاط شهر

صبح امروز ۱۲ آبان ماه آیین افتتاح ستاد سرشماری عمومی کشاوزی شهرستان بهار با حضور دکتر فیض اللهی فرماندار شهرستان بهار، حجت الاسلام حسین محققی، رجبی معاون عمرانی فرمانداری، معاون فنی و آموزشی ستاد سرشماری عمومی کشاورزی شهرستان، بخشداران، جمعی از مدیران و مسئولین دستگاه های اجرایی و اعضای سرشماری در ستاد سرشماری عمومی کشاورزی محل فرمانداری برگزار شد.

شناسه خبر: 15675

 

به گزارش نشاط شهر به نقل از روابط عمومی فرمانداری شهرستان بهار، صبح امروز ۱۲ آبان ماه آیین افتتاح ستاد سرشماری عمومی کشاوزی شهرستان بهار با حضور دکتر فیض اللهی فرماندار شهرستان بهار، حجت الاسلام حسین محققی، رجبی معاون عمرانی فرمانداری، معاون فنی و آموزشی ستاد سرشماری عمومی کشاورزی شهرستان، بخشداران، جمعی از مدیران و مسئولین دستگاه های اجرایی و اعضای سرشماری در ستاد سرشماری عمومی کشاورزی محل فرمانداری برگزار شد.

 

در حاشیه این افتتاح دکتر مجتبی فیض اللهی فرماندار شهرستان بهار گفت: یکی از نکات برجسته این سرشماری آنست که بر فرآیند‌های حوزه محصولات کشاورزی اشرافیت پیدا خواهیم کرد؛ لذا تصمیم‌گیری، برنامه‌ریزی، برطرف کردن نقص‌ها و تقویت نقاط قوت از مزایای طرح سرشماری عمومی کشاورزی است.

 

وی افزود: با توجه به اینکه این طرح، یک طرح کشوری می باشد و شهرستان بهار یک قطب بزرگ کشاورزی است لذا باید ارائه داده‌های مفید برای تصمیم‌گیری را از دیگر مزیت‌های طرح سرشماری عمومی کشاورزی در این شهرستان بدانیم و بنا را بر این گذاشته‌ایم که با دقت بیشتر، درایت و گستردگی بتوانیم یک کار قوی با افزایش بهره برداری در این شهرستان انجام دهیم.

 

گفتنی است، آخرین سرشماری عمومی کشاورزی مربوط به سال ۱۳۹۳ می باشد و عملیات اجرایی سرشماری کشاورزی ۱۴۰۳ از ۱۲ آبان ماه آغاز و به مدت ۴۵ روز ادامه خواهد داشت.

 

فرماندار شهرستان بهار گفت: جذب نیرو برای سرشماری کشاورزی در شهرستان بهار به نسبت سایر شهرستان‌های استان همدان ۵۰ درصد بیشتر بوده است.

 

دکتر مجتبی فیض‌اللهی افزود: برای اتخاذ تصمیمات درست و برنامه ریزی و ساماندهی درست هر یک از طرح ها و پروژه‌های خود در حوزه کشاورزی اطلاعات دقیق و صحیح از اهمیت ویژه‌ای برخوردار بوده که همین امر حساسیت ششمین سرشماری طرح ملی کشاورزی را ضرورت می‌بخشد. 

 

وی با اشاره به اینکه شهرستان بهار به عنوان یکی از شهرستان‌های قطب کشاورزی استان همدان نیازمند این سرشماری و آمار آن به نحو دقیق برای برنامه ریزی آینده است، خاطرنشان کرد: با برگزاری جلسات متعدد و برگزاری دوره های آموزشی ویژه تعداد ۱۴ آمارگیر از بین چند ده نفر از آمارگیران با گزینش انتخاب شدند که ظرف مدت ۴۵ روز تا دو ماه بحث سرشماری کشاورزی این شهرستان را به سرانجام برسانند. 

 

وی با تاکید بر همکاری دهیاران و شوراها برای آگاهی بخشی و اطلاع رسانی به روستاییان برای همکاری با آمارگیران سرشماری کشاورزی یاد آور شد: ائمه جمعه و جماعات نیز از نقش موثری در تبیین نقش این سرشماری به نحو دقیق  در بحث برنامه ریزی های آینده برای مردم در جامعه برخوردار خواهند بود. 

 

معاون برنامه ریزی و هماهنگی امور عمرانی فرمانداری شهرستان بهار هم اظهار کرد: تمامی زیرساخت های لازم برای برگزاری سرشماری کشاورزی در شهرستان فراهم شده و همه دستگاه های ذی ربط برای فراهم شدن این زیرساخت ها از نقش موثری برخوردار بودند. 

 

دکتر بابک رجبی اضافه کرد: برای انتخاب آمارگیران طی فراخوان عمومی ۵۰ نفر انتخاب و با آزمون و آموزش و گزینش تعداد ۱۴ نفر برای سرشماری کشاورزی شهرستان انتخاب شدند ضمن اینکه تعدادی نیز به عنوان ذخیره برای موارد غیر قابل پیش بینی انتخاب شده ‌اند و برای اجرای این طرح ملی جای هیچ گونه نگرانی در شهرستان نداریم و همه زیرساخت ها مهیاست.

 

 

 

 

انتهای پیام/ص


برچسب ها: بهار#
ارسال نظرات

*نشاط شهر هیچ مسئولیتی نسبت به نظرات ندارد و نمایش نظرات دلیلی بر تائید یا رد آنها نیست

* در نظرات ارسالی دقت شود که در آن توهین و افترا به اشخاص نسبت داده نشود.

* نظراتی که مغایر با اصول نظام جمهوری اسلامی باشد نمایش داده نمی شود.

نام:
ایمیل:
کد امنیتی:
* نظر:
سیاسی