سیستم مدیریت پورتال پایگاه خبری نشاط شهر

تاریخ انتشار: 1403/10/16 16:19:40
روایتی از دانشجوی شهید کربلای هویزه به مناسبت سالروز شهدای دانشجو:

از آغاز تولد تا واسطه گری ازدواج جوانان/ شهیدی که بعد از شهادتش همچنان واسطه ازدواج جوانان می شود

در دوران جنگ تحمیلی افرادی بودند که تنها به واسطه یک لقب خاص شناخته شدند، با وجود اینکه در تمام عرصه‌های قبل از انقلاب و بعد از انقلاب حضور فعال داشتند و در تسخیر لانه جاسوسی پیشگام بودند فعالیت آنها مغفول مانده است که از جمله آنها می‌توان به یار شهید علم الهدی، دانشجوی پیرو خط امام شهید «علی حاتمی» اشاره کرد، شهیدی که همه نام وی را به عنوان «مسئول کمیته ازدواج می‌شناسند».

شناسه خبر: 15988

 

به گزارش نشاط شهر، نزدیک به بالای 43 سال از وقوع انقلاب دوم یا همان  تسخیر لانه جاسوسی می گذر،  واقعه ای که در نخستین سال پیروزی انقلاب، خط مشی آینده نظام را تعیین کرد، حرکتی که توسط دانشجویان مسلمان پیرو خط امام شکل گرفت و به مرور زمان، شاخصی جهت شناسایی انقلاب و انقلابیون اصیل شد. 

 

چهار دانشجوی سربلند و شهید در این رویداد تاریخ ساز، شهدای مظلوم کربلای هویزه را نمایندگی می کنند دانشجویان شهید: علی حاتمی دانشجوی رشته دامپزشکی، محمد فاضل دانشجوی رشته مهندسی صنایع، فرخزاد سلحشور دانشجوی رشته شیمی، و جمال دهش ور دانشجوی رشته شیمی که از پدید آورندگان این انقلاب هستند و یکسال بعد در حماسه هویزه به درجه رفیع شهادت نائل آمده اند . 

 

 

سردار شهید سید محمد حسین علم الهدی نیز بعد از تسخیر لانه جاسوسی با معرفی یکی از شاگردان اهوازی شان به دوستان دانشجوی مستقر در آن مکان، اسناد مهمی از خیانت دریادار احمد مدنی استاندار وقت خوزستان که کاندیدای اولین دوره انتخابات ریاست جمهوری بود بدست آوردند و باعث شدند این مهره آمریکایی به ریاست جمهوری ایران اسلامی نرسد.

 

بعضی اسم ها انقدر معروف هستند که کمتر به فکر شناخت انها میرسیم، یکی از شهدای نامی و پرآوازه این سال های اخیر هویزه، علی حاتمی است که در ادامه بیشتر به این شهید میپردازیم...

 

 این شهید در تاریخ ۲۸ بهمن ماه سال ۱۳۳۷ که با روز تولد حضرت علی علیه السلام مصادف شده بود که در بیمارستان های جنوب شهر تهران که خدماتش رایگان بود چشم به جهان گشود، فرزند چهارم خانواده اذری زبان بود که از یکی از روستا های زنجان به تهران مهاجرت کرده بودند. 

 

پیش دبستانی را در مدرسه امریکایی محله دروازده غار تهران گذراند در سال ۱۳۵۷ دیپلم خود را با معدل ۱۸/۳۶ از مدرسه دارالفنون دریافت کرد و با احراز رتبه ۲۹ در کنکور برای انتخاب رشته مردد بود به همین جهت به استخاره روی اورد و در رشته دامپزشکی مورد علاقه خود در دانشگاه تهران شروع به تحصیل کرد. 

 

خلیل حاتمی برادر این شهید در جمع زائران راهیان نور کربلای هویزه این چنین میگفت که هیچ‌ وقت با کسی جدل نمی‌کرد و تنها با بیان و سخنش، تفهیم شرایط می‌کرد، شخصیت مردمداری داشت و خدمت رسان و ورزشکار بود؛ در دانشگاه، بسکتبال بازی می‌کرد و گاهی اوقات به کوهنوردی می‌رفتیم؛ هر هفته جمعه‌ها به محله دولت آباد برای فوتبال می‌رفتیم و علی برای تشویق جوانان به ورزش از پول توجیبی خودش برای بچه ها کاپ می‌خرید و مسابقه فوتبال به راه می‌انداخت که همین دلخوشی بزرگی برای او شده بود. 

 

برادر شهید ادامه داد: در ابتداي انقلاب و زمان حکومت دولت موقت، در سر تا سر کشور، حرکت‌هايي مي‌شد تا جو سياسي جامعه را ملتهب و پيچيده کند، بعدها معلوم شد که مرکز تمامي اين فتنه‌ها و جريانات ضد انقلابي، سفارت آمريکا در تهران است. 

 

وی افزود: به همین جهت امام (ره)، بيانات قاطعي عليه آمريکا، ابراز فرمودند و خصوصا با ورود شاه به آمريکا، فرمان مقابله را به تمامي دانش ‌آموزان و دانشجويان صادر کردند و در چنين شرايطي با هدف وادار کردن آمريکا به استرداد شاه و اموال ملت ايران، دانشجويان تصميم به اشغال سفارت آمريکا گرفتند.

 

خلیل حاتمی، برادر شهید خود را پیشگام در انقلاب دوم خطاب کرد و اظهار داشت: علی جزو اولین افرادی بود که از نرده‌های لانه جاسوسی بالا رفت وسفارت را به تسخیر درآوردندو امام این حرکت را تایید و از آن به عنوان انقلاب دوم یاد کردند و مردم برای حمایت از امام و دانشجویان به تظاهرات برخواستند، زمانی‌که علی به همراه دانشجویان لانه جاسوسی را تسخیر و منافقین را دستگیر کردند به دو زبان عربی و انگلیسی مسلط بود و کتاب‌ها و اسناد و مدارکی که در لانه جاسوسی به دست آوردند مطالعه کرد.

 

شهید علی حاتمی از دانشجوی پیروخط امام کربلای هویزه که به شهید ازدواج معروف است و مخصوصا بین زائران نامتأهل طرفداران بی شمار دارد؛ آن قدر که از دور و نزدیک و وقت و بی وقت عاشقانه به سویش می‌شتابند و حاجت می‌گیرند.

 

این شهید والامقام همانند فرمانده اش سید حسین علم الهدی در زمان شهادت ۲۲ ساله بود و مجرد و دقیقا مثل فرمانده اش قول و قرار‌هایی برای تشکیل خانواده گذاشته بود که شروع جنگ و با شهادت در روز ۱۶ دی ماه سال ۱۳۵۹ در هویزه، وصالی بالاتر و بهتر را برایش رقم زد.

 

گفتنی است که مرقد مطهر این پنج شهید استکبارستیز و فاتح لانه شیطان منجمله شهید علی حاتمی در زیارتگاه شهدای هویزه است و ارامگاه شهید حاتمی در ردیف پنجم قبر ششم بهشت هویزه قرار دارد. 

 

 

راوی: فاطمه بدرلو

 

منبع تصاویر: خادمین شهدای یادمان کربلای هویزه

 

 

 

انتهای پیام/ص


برچسب ها: بهار#
ارسال نظرات

*نشاط شهر هیچ مسئولیتی نسبت به نظرات ندارد و نمایش نظرات دلیلی بر تائید یا رد آنها نیست

* در نظرات ارسالی دقت شود که در آن توهین و افترا به اشخاص نسبت داده نشود.

* نظراتی که مغایر با اصول نظام جمهوری اسلامی باشد نمایش داده نمی شود.

نام:
ایمیل:
کد امنیتی:
* نظر:

شروع گروگانگیری این خانواده دی ماه سال ۱۴۰۰ بوده / این خانواده از قبل، تصمیم به مهاجرت داشتند و گروگان‌گیر‌ها آنها را تهدید جانی می‌کردند که به اقوام خود اعلام کنند مهاجرت کرده‌اند / در جریان ملاقات مردمی دستگاه قضایی استان، فردی مراجعه و اعلام کرد اعضای یک خانواده چند وقتی است گروگان گرفته شده‌اند؛ این فرد همسایه آنها بود

ماجرای وحشتناک گروگان گرفتن خانواده رشتی به مدت ۲۹ ماه / گروگانگیر‌ها تمام اموال و دارایی ما را برده‌اند/ با دارو ۱۷ ساعت از شبانه‌روز را می‌خوابیدیم / قرار بود پس از فروش و تقسیم پول ما را با قرص برنج یا باز کردن گاز بکشند و بعد بگویند خودکشی دسته‌جمعی کرده‌ایم / مادر همسرم در ۶۰ سالگی و به دلیل فشار روحی شدید در این گروگانگیری از دنیا رفت

ماجرای وحشتناک گروگان گرفتن خانواده رشتی به مدت ۲۹ ماه / گروگانگیر‌ها تمام اموال و دارایی ما را برده‌اند/ با دارو ۱۷ ساعت از شبانه‌روز را می‌خوابیدیم / قرار بود پس از فروش و تقسیم پول ما را با قرص برنج یا باز کردن گاز بکشند و بعد بگویند خودکشی دسته‌جمعی کرده‌ایم / مادر همسرم در ۶۰ سالگی و به دلیل فشار روحی شدید در این گروگانگیری از دنیا رفت

گوناگون