به گزارش نشاط شهر، متخصص تغذیه و رژیمدرمانی در همدان عنوان کرد:
وعده افطار و شام با فاصله صرف شود همچنین به علت خالی بودن طولانی مدت معده افطار را با یک غذای سبک و گرم شروع کنند.
نوشیدن و خوردن شیر ولرم، چای کمرنگ، سوپ رقیق و ۲ یا سه عدد خرما به روزه داران در هنگام افطار توصیه میشود
زولبیا و بامیه یک ماده غیرطبیعی است که مقدار زیادی چربی و شیرینی را در خود جا داده است و نوع روغنی که برای تهیه این شیرینی استفاده میشود سالم نیست.
استفاده از مواد تند، شور و چرب در وعده سحر باعث تشنگی و گرسنگی زودهنگام میشود و در این حالت فرد کارایی خود را دست میدهد.
مصرف میوه و سبزی در وعده سحر، نان کامل، عدسپلو، شویدپلو و هویجپلو در وعده سحر را به روزه داران توصیه می شود.
انتهای پیام/ص
*نشاط شهر هیچ مسئولیتی نسبت به نظرات ندارد و نمایش نظرات دلیلی بر تائید یا رد آنها نیست
* در نظرات ارسالی دقت شود که در آن توهین و افترا به اشخاص نسبت داده نشود.
* نظراتی که مغایر با اصول نظام جمهوری اسلامی باشد نمایش داده نمی شود.