سیستم مدیریت پورتال پایگاه خبری نشاط شهر

روز گذشته در نشست صمیمی دکتر فتح الله توسلی نماینده مردم بهار و کبودراهنگ در مجلس به مناسبت گرامیداشت روز خبرنگار در شهرستان بهار با همراهی رئیس محترم ارشاد اسلامی شهرستان بهار، پای دغدغه ی فعالین این عرصه نشست و ضمن گفتگو از تلاش های خبرنگاران محترم در امر اطلاع رسانی تقدیر و تشکر کرد.

شناسه خبر: 15243

 

به گزارش نشاط شهر، روز گذشته در نشست صمیمی دکتر فتح الله توسلی نماینده مردم بهار و کبودراهنگ در مجلس به مناسبت گرامیداشت روز خبرنگار در شهرستان بهار با همراهی رئیس محترم ارشاد اسلامی شهرستان بهار، پای دغدغه ی فعالین این عرصه نشست و ضمن گفتگو از تلاش های خبرنگاران محترم در امر اطلاع رسانی تقدیر و تشکر کرد.

 

فتح الله توسلی در این نشست ضمن تبریک روز خبرنگار با اشاره به اینکه رعایت اصول حرفه‌ای در هر کاری ضروری بوده گفت: امر اطلاع‌رسانی با اندیشه مردم سر و کار دارد، و رعایت اصول آن بسیار حیاتی است و خبرنگاران باید به کار و رسالت خود اهمیت و ارزش داده شو  که لازمه تحقق آن نیز مطالعه و تحقیق است.

 

نماینده مردم بهار و کبودراهنگ افزود: نقد پایه اصولی در روند پیشرفت و اصلاح جامعه است، اما خبرنگار باید اخبار خود را به صورت بی طرفانه و منصفانه برای پیشرفت تعالی منطقه و تصمیم گیری درست منتشر کرده تا مخاطب آنها درست در خصوص آنها تصمیم گیری کنند.

 

در این مراسم تعدادی از خبرنگاران و فعالان رسانه ای به بیان دیدگاهها و نظرات و نیز مسایل و مشکلات خبرنگاران در زمینه های مختلف پرداختند و برخی از دغدغه ها و مشکلات شهرهای بهار،لالجین،صالح آباد و مهاجران را بیان کردند.

 

 

 

 

انتهای پیام/ص


برچسب ها: بهار#
ارسال نظرات

*نشاط شهر هیچ مسئولیتی نسبت به نظرات ندارد و نمایش نظرات دلیلی بر تائید یا رد آنها نیست

* در نظرات ارسالی دقت شود که در آن توهین و افترا به اشخاص نسبت داده نشود.

* نظراتی که مغایر با اصول نظام جمهوری اسلامی باشد نمایش داده نمی شود.

نام:
ایمیل:
کد امنیتی:
* نظر:

ما موضع خود را اعلام کرده‌ایم، ایرانی‌ها نمی‌توانند بمب داشته باشند؛ آن‌ها نیز در پاسخ گفته‌اند که چنین چیزی نمی‌خواهند / اگر مذاکرات یکشنبه آینده با ایران نتیجه‌بخش نباشد، ادامه نخواهند یافت / مذاکرات در حال حاضر محدود به موضوع هسته‌ای است / مذاکرات می‌توانند در مراحل بعدی شامل ابعاد فرهنگی و اقتصادی هم شوند

سیاسی

ما موضع خود را اعلام کرده‌ایم، ایرانی‌ها نمی‌توانند بمب داشته باشند؛ آن‌ها نیز در پاسخ گفته‌اند که چنین چیزی نمی‌خواهند / اگر مذاکرات یکشنبه آینده با ایران نتیجه‌بخش نباشد، ادامه نخواهند یافت / مذاکرات در حال حاضر محدود به موضوع هسته‌ای است / مذاکرات می‌توانند در مراحل بعدی شامل ابعاد فرهنگی و اقتصادی هم شوند

پزشکیان: هرگز حاضر نیستم کاری انجام دهم که کشور به هم بریزد / اگر فردی بی‌حجاب است، اما کاری به دین ندارد، نباید با رفتاری نادرست کاری کنیم که ضد دین شود / اگر با یک اقدام ما، آمریکا یا اسرائیل بتوانند موج‌سازی و از آن سوءاستفاده کنند، نباید آن اقدام را انجام دهیم / نمی‌خواهم موجی ایجاد شود که دیگر نتوانم آن را جمع کنم؛ این کار را بلد نیستم، اما به اعتقاداتم پایبندم