نان به عنوان یک کالای اساسی در سفره ایرانیان، از نظر کیفیت و قیمت برای مردم حائز اهمیت است و نارضایتی مردم از کیفیت نان در بهار، به ویژه نان سنگک و بربری، از نظر بهداشتی، نشاندهنده وجود مشکلاتی در این زمینه است و استفاده از نان چدنی، گرچه توسط مسئولان مضر دانسته نشده، اما نگرانیهایی را در مورد سلامت مردم ایجاد کرده است.
با وجود بازرسیهای دورهای، چالشهای متعددی در زمینه نان مانند اینکه شهروندان به کیفیت نان سنگک و بربری در بهار، به خصوص از نظر بهداشتی، معترض هستند و استفاده از نان چدنی توسط برخی نانواییها نگرانیهایی را در مورد سلامتی ایجاد کرده است و نیز مسئولین کیفیت نان را قابل قبول میدانند و از بازرسیهای دورهای خبر میدهند و در این راستا چالشهای متعددی در زمینه نان مانند کیفیت پایین، قیمت بالا، کمبود، عدم رعایت مصوبات و نظارت ناکافی وجود دارد.
سهمیه آرد نانواییها باید به گونهای تعیین شود که نان به اندازه کافی در دسترس باشد و برای ترویج فرهنگ مصرف نان باکیفیت، میتوان از طریق آموزشهای عمومی و رسانهها اقدام کرد و نیز با پیگیری حقوق شهروندی در زمینه نان، باید اطمینان حاصل شود که همه مردم به نان با کیفیت و قیمت مناسب دسترسی داشته باشند.
با توجه به نگرانیهای مردم، ضروری است که نظارتها بر عملکرد نانواییها، به ویژه از نظر بهداشتی، افزایش یابد و برای حمایت از نانواییهایی که نان باکیفیت تولید میکنند، میتوان از طریق ارائه تسهیلات و مشوقهای مالی به آنها کمک کرد و همچنین برای کمک به اقشار کمدرآمد، میتوان یارانه نان در نظر گرفت
ادامه دارد...
فاطمه بدرلو
انتهای پیام/ص
*نشاط شهر هیچ مسئولیتی نسبت به نظرات ندارد و نمایش نظرات دلیلی بر تائید یا رد آنها نیست
* در نظرات ارسالی دقت شود که در آن توهین و افترا به اشخاص نسبت داده نشود.
* نظراتی که مغایر با اصول نظام جمهوری اسلامی باشد نمایش داده نمی شود.