سیستم مدیریت پورتال پایگاه خبری نشاط شهر

دهیار روستای راه هموار: مردم روستا درحد توان مالی خود آستین بالا زده و برای آسایش فرزندان خود برای نجات از سرما و گرما از کانکس های فلزی مدرسه می سازند./ رئیس اداره آموزش و پرورش لالجین: یکی از خیرین روستا صد در صد از هزینه‌های ساخت مدرسه را بر عهده گرفت و این مدرسه با عنوان مدرسه خیری به ثبت رسید به همین دلیل اعتبار دولتی برای آن تعریف نشده

شناسه خبر: 15360

 

 به گزارش نشاط شهر، از دولت های گذشته پیشبرد اقدامات در حوزه محرومیت‌زدایی از مناطق مختلف شهرستان بهار و ساخت مدارس با هدف ایجاد انگیزه برای دانش آموزان و ایجاد فضای مناسب برای آموزش در دستور کار بوده است اما اکنون شاهد هستیم که در روستای راهموار شهرستان بهار دانش آموزان از یک مدرسه مناسب محروم مانده‌اند.

 

سید بیت الله زینتی دهیار روستای راه هموار در گفتگو با خبرنگار نشاط شهر گفت: مردم روستا درحد توان مالی خود آستین بالا زده و برای آسایش فرزندان خود و برای نجات از سرما و گرما از کانکس های فلزی مدرسه می سازند.

 

وی ادامه داد: با افزایش جمعیت روستا و مهاجرت معکوس تعداد دانش آموزان شکر خدا بیشتر شده و کلاس های مدرسه مهر و حافظ این روستا گنجایش ندارد و بیش از ۵ سال است که برخی از دانش آموزان دختر و پسر روستا در کنار هم مقطع ابتدایی را در کانکس های فلزی می‌گذرانند.

 

وی اظهار داشت: سال گذشته با همت اولیای محترم مبلغی در حدود ۴۰۰ میلیون تومان در قالب پول نقد و مصالح ساختمانی جمع آوری شد و همان مبلغ تا مرحله کرسی چین، پی کنی، فنداسیون و ستون های قائم توسط خود اهالی اجرا شد ولی پروژه ۴ کلاس الحاقی به علت نبود اعتبار لازم  نیمه کاره رها شد و در این شرایط بد اقتصادی اهالی توان کمک برای ادامه احداث را  ندارند و تاکنون مسئولین اقدامی برای تکمیل پروژه نیمه کاره انجام ندادند.

 

جهت پیگیری این موضوع با ریاست اداره آموزش و پرورش شهر لالجین به گفتگو پرداختیم 

 

اسماعیلی ریاست اداره آموزش و پرورش لالجین در خصوص عدم ظرفیت مدارس روستای راهموار برای تحصیل دانش آموزان گفت: تامین بودجه و ساخت و ساز مدارس و ایجاد کلاس‌های الحاقی زیر نظر سازمان نوسازی مدارس انجام می‌شود، در حال حاضر به دلیل آنکه مدارس موجود در روستا حکم تخریب و نوسازی ندارد این سازمان ظرفیت ایجاد کلاس الحاقی را ندارد. 

 

وی با اشاره به احداث یک باب مدرسه جدید در این روستا گفت: سال گذشته در زمان تعریف اعتبار دولتی برای این پروژه، یکی از خیرین روستا صد در صد از هزینه‌های ساخت مدرسه را بر عهده گرفت و این مدرسه با عنوان مدرسه خیری به ثبت رسید به همین دلیل اعتبار دولتی برای آن تعریف نشد؛ علی رغم این موضوع سازمان نوسازی هزینه تجهیز موتورخانه، گرمایش و تجهیز مدرسه را بر عهده گرفت. 

 

وی در ادامه گفت: اما پس از گذشت مدتی بنا به دلایل نامعلوم خیر مدرسه ساز هزینه، جهت تکمیل پروژه را پرداخت نکرد و چون اعتبار دولتی برای آن تعیین نشده بود مدرسه نیمه کاره ماند.

 

اسماعیلی تشریح کرد: کمک‌های مردمی که به مبلغ ۴۰۰ میلیون تومان توسط اولیا و اهالی جمع آوری شده بود  تنها پاسخگوی اجرای ستون‌ها و فونداسیون بود.

 

وی با اشاره به تامین اعتبار مجدد برای این پروژه نیمه کاره گفت: تعریف مجدد بودجه سازمان نوسازی مدارس در آبان ماه سال جاری تعریف می‌شود و تا آبان ماه به کمک نماینده برای تامین اعتبار این پروژه از منابع دولتی اقدام خواهیم کرد.

 

در ادامه فتح الله توسلی نماینده مردم بهار و کبودراهنگ در مجلس شورای اسلامی در خصوص این موضوع گفت: این پروژه با عنوان مدرسه خیری به ثبت رسیده است که به همین دلیل سازمان نوسازی مدارس، بودجه صد در صدی برای این پروژه درنظر نخواهد گرفت.

 

وی از تامین اعتبار برای این پروژه خبر داد و افزود: با این وجود، اگر ۳۰ درصد از این پروژه توسط خیرین تکمیل شود، پیگیری ها جهت  تامین اعتبار از محل اعتبارات ملی برای تکمیل ۷۰ درصد از پروژه صورت خواهد گرفت.

 

هانیه عبدی

 

 

 

 

 

انتهای پیام/ص


برچسب ها: بهار#
ارسال نظرات

*نشاط شهر هیچ مسئولیتی نسبت به نظرات ندارد و نمایش نظرات دلیلی بر تائید یا رد آنها نیست

* در نظرات ارسالی دقت شود که در آن توهین و افترا به اشخاص نسبت داده نشود.

* نظراتی که مغایر با اصول نظام جمهوری اسلامی باشد نمایش داده نمی شود.

نام:
ایمیل:
کد امنیتی:
* نظر:

تمامی کارگاه‌ها شرایط لازم جهت دریافت گاز را ندارند/ ممکن است تأسیسات گاز رسانی آن منطقه جوابگوی مصرف سوخت آن کارگاه نباشد/ محل و موقعیتی که کارگاه در آن قرار دارد و میزان مصرف سوخت آن در بحث گازرسانی تعیین کننده است/ واگذاری اشتراک گاز مساعدت مسئولین شهری و ارگان‌های مرتبط را می‌طلبد

سیاسی

تمامی کارگاه‌ها شرایط لازم جهت دریافت گاز را ندارند/ ممکن است تأسیسات گاز رسانی آن منطقه جوابگوی مصرف سوخت آن کارگاه نباشد/ محل و موقعیتی که کارگاه در آن قرار دارد و میزان مصرف سوخت آن در بحث گازرسانی تعیین کننده است/ واگذاری اشتراک گاز مساعدت مسئولین شهری و ارگان‌های مرتبط را می‌طلبد