سیستم مدیریت پورتال پایگاه خبری نشاط شهر

یداله روحانی منش، مدیرعامل ستاد دیه همدان: خانواده سلیمانی هزینه برگزاری اولین سالگرد فوت پدرشان را صرف آزادی ۲ زندانی جرائم غیرعمد این استان کردند.

شناسه خبر: 16113

 

به گزارش نشاط شهر، یداله روحانی منش، مدیرعامل ستاد دیه همدان گفت:

 

خانواده سلیمانی هزینه برگزاری اولین سالگرد فوت پدرشان را صرف آزادی ۲ زندانی جرائم غیرعمد این استان کردند.

 

یک میلیارد ریال از سوی خانواده متوفی به ستاد دیه هدیه شد که با استفاده از این پول یک زندانی مرد و یک زندانی زن آزاد شدند.

 

زندانی زن از آبان ماه امسال به علت محکومیت مالی هشت میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریالی راهی زندان شده بود که نیمی از این بدهی از سوی شاکی پرونده بخشیده شد و مابقی با پرداخت تسهیلات بانکی و آورده متقاضی و کمک خانواده مرحوم سلیمانی تامین و پرداخت شد.

 

دیگر زندانی مبتلا به سرطان که از ۲۶ شهریور امسال به علت محکومیت مالی در زندان به سر می برد با کمک خانواده مرحوم سلیمانی به آغوش خانواده بازگشت.

 

 

 

 

 

انتهای پیام/ص


برچسب ها: بهار#
ارسال نظرات

*نشاط شهر هیچ مسئولیتی نسبت به نظرات ندارد و نمایش نظرات دلیلی بر تائید یا رد آنها نیست

* در نظرات ارسالی دقت شود که در آن توهین و افترا به اشخاص نسبت داده نشود.

* نظراتی که مغایر با اصول نظام جمهوری اسلامی باشد نمایش داده نمی شود.

نام:
ایمیل:
کد امنیتی:
* نظر:
سیاسی