ظاهرا هنر سفالگری در لالجین طلسم شده و در آستانه سالگرد جهانی شدن این شهر به نام شهر جهانی سفال بار مشکلات یکی پس از دیگری کمر تولیدکنندگان این بخش را خم کرده است.
بعد از کشمکش های فراوان تولیدکنندگان در ماه های گذشته بر سر موضوع خاک رس سفال و نبود گل رس با کیفیت، حال با چالش جدید مواجه شده که اخطاریه های جدیدی با عنوان حق بهره برداری گاز توسط شهرداری لالجین برای تولیدکنندگان صادر شده است.
حق بهره برداری گاز معضل جدیدی که مشخص نیست بر اساس کدام بند قانونی مصوب شده است و با ارسال فرم هایی با مبالغ عجیب و غریب برای تولیدی ها و برگه های اخطار فشار زیادی به تولیدکنندگان آورده است.
در هفته های گذشته بارها مطالبه گری های زیادی از طرف تولیدکنندگان در کانال های اطلاع رسانی و خبری بابت این موضوع انجام شده بود اما متاسفانه مجموعه شهرداری و شورای شهر هیچگونه پاسخی به این موضوع نداشته و همین موضوع باعث ناراحتی تعداد کثیری از تولیدکنندگان شده است
به همین جهت روز گذشته تعدادی از تولیدکنندگان به نمایندگی از تعداد کثیری از صنف سفال و سرامیک با مراجعه به ساختمان شهرداری با شهردار و اعضای شورای شهر دیدار و اعتراض خود را به دریافت حق بهره برداری گاز از سوی شهرداری ارائه داده و خواستار پاسخگویی شفاف مسئولین به این امر شدند.
اما بر اساس شنیده ها تولیدکنندگان حاضر پاسخ عجیبی از طرف شهردار و اعضای شورای شهر دریافت کردند و در جلسه روز گذشته صحبت از تخفیف ۵۰٪ و اشتباه کارمندان شهرداری در صدور قبوض به میان آمد و همچنین اعلام شد تولیدکنندگانی که قبض به دستشان رسیده است با مراجعه به شهرداری جهت اصلاح آن اقدام کنند.
این درحالی است که با عنایت به رای هیئت عمومی دیوان عدالت اداری از جمله آرای شماره ۴۸۹ مورخه پنجم اردیبهشت ۹۶ و شماره ۸۵ مورخه ۱۲ اردیبهشت ۹۶ اخذ عوارض سالیانه بهره برداری موقت از ساختمان های دارای کاربری های غیر مرتبط مسکونی و تجاری مغایر قانون و خارج از حدود اختیارات شورای اسلامی بوده و از سال ۱۳۹۶ مصوبات شورا در این خصوص باطل اعلام شده است.
حال چند سوال و درخواست از شهردار و رئیس و اعضای شورای شهر مطرح است:
اینکه لازم است مسئولین ذی ربط موضوع حق بهره برداری گاز را به صورت شفاف به مردم و تولیدکنندگان توضیح دهند که مبنای صدور و دریافت این مبالغ چیست و اینکه در صورت قانونی بودن دریافت وجه، مصوبه آن که در شورا تصویب شده است را انتشار دهند
و در آخر باتوجه به وضعیت اقتصادی و رکود بازار و نزدیک شدن به سالگرد جهانی شدن لالجین از شهردار و شورای شهر انتظار می رفت با توجه به منویات رهبری از جهت حمایت از تولیدکنندگان و نامگذاری سال ۱۴۰۳ بنام سال جهش تولید، حمایت ویژه ای از تولیدکنندگان سفال داشته باشند و همچنین امیدواریم این موضوع را درک کرده و در اقدامات خود تجدید نظری داشته باشند.
منصور سرمدی
انتهای پیام/ص
*نشاط شهر هیچ مسئولیتی نسبت به نظرات ندارد و نمایش نظرات دلیلی بر تائید یا رد آنها نیست
* در نظرات ارسالی دقت شود که در آن توهین و افترا به اشخاص نسبت داده نشود.
* نظراتی که مغایر با اصول نظام جمهوری اسلامی باشد نمایش داده نمی شود.