به گزارش نشاط شهر، در این همایش سرکار خانم افشین زاد ضمن عرض تبریک میلاد سراسر نور حضرت زهرا (س) ، هفته بزرگداشت مقام زن و روز مادر به حاظرین در مراسم، با اشاره به زندگی سراسر خیر وبرکت بانوی دو عالم خاطر نشان ساخت : حضرت زهرا (سلام الله علیها) بعنوان الگوی زنان مسلمان ما که چهارده قرن پیش می زیستند آیا قابلیت بهره برداری از سیره زندگی ایشان با توجه به زندگی امروزی ما وجود دارد و می شود زندگی هایمان را با پیروی از سیره ایشان به روز رسانی کرد؟ وی چهار کلید زندگی پر برکت آن بانوی نمونه اسلام را یادآور شد:
1⃣ دوران قبل از تولد ایشان: پیامبر گرامی اسلام(ص)چهل شبانه روز در مکان خلوت به عبادت مشغول بوده و پس از چهل روز روزه داری و تهجد شبانه بود که نطفه حضرت زهرا (س) منعقد شد . حال سوال این است آیا ما هم می توانیم برای داشتن نسل طیب و صالح از سیره زندگی ایشان که بعنوان الگوی حسنه معرفی شده اند تبعیت کنیم و به خاطر خدا از لذات مادی دست کشیده و یک اربعین که برای به کمال رسیدن فرد موثر است و نیز در ایام حمل از چیزهای حرام و شبهه ناک دوری کنیم.
2⃣ دوران زندگی قبل از ازدواج: یکی از القاب حضرت فاطمه (سلام الله علیها) ام ابیهاست. حضرت زهرا با تاسی و پیروی از قرآن کریم که می فرماید" ... وبالوالدین احسانا" ..." ...ولا تقل لهمااف..." به پدر خود احسان و نیکی می کردند تا جایی که پیامبر می فرمودند " بابی انت و امی" همواره با احترام با پدرش رفتار می نمودند. پس می شود قبل از اینکه مادر شد مادر بود.
3⃣ دوران ازدواج ایشان: از قبایل بزرگ و افراد شاخصی که از ایشان خواستگاری می کردند ، پیامبر علیرغم میل خویش بدلیل عدم شایستگی آنان بعنوان همسر دختر بزرگوارشان، ایشان را در جریان خواستگاری قرار می دادند و حضرت زهرا (س) بدلیل رعایت اصل هم کفو بودن راضی به ازدواج با آنها نبود تا اینکه با حضرت علی (ع) که نمونه کامل ایمان و اخلاق حسنه و از شرافت خانوادگی برخوردار بودند ازدواج نمودند . پس ما هم باید در امر ازدواج از سیره ایشان تبعیت نماییم . البته در مورد ابعاد مختلف زندگی ایشان سخن بسیار است .
4⃣ دوران بعد از ازدواج و برخورد با همسر و فرزندان: در حدیث شریف کساء می خوانیم که حضرت زهرا (س) خطاب به فرزندانشان می فرمایند " یا قره عینی و ثمره فوادی" همواره با محبت و احترام با همسر و فرزندانشان برخورد می کردند. آیا ما در برخورد با همسر و فرزندان خود از این اصل پیروی می کنیم؟
وی در پایان افزود : شاه کلید این چهار کلید در رضایت خداوند است . وظیفه و تکلیفی که ما داریم در زندگی فردی و خانوادگی بایستی با محوریت رضایت خدا از ما باشد . در سایه رعایت این امر مهم بود که در زیارت نامه حضرت زهرا (س) به ایشان اینگونه خطاب می کنیم " السلام علیک ایتها الرضیه المرضیه" پس ما هم می توانیم با در نظرگرفتن رضایت خداوند در تمام شئون زندگی خود مشمول شفاعت آن حضرت قرار گرفته و برای آخرت خود توشه ای برگیریم.
حوزه علمیه صدیقه کبری"س" با مشارکت اداره تبلیغات اسلامی و ستاد نهضت پیشرفت بانوان شهرستان بهار
*نشاط شهر هیچ مسئولیتی نسبت به نظرات ندارد و نمایش نظرات دلیلی بر تائید یا رد آنها نیست
* در نظرات ارسالی دقت شود که در آن توهین و افترا به اشخاص نسبت داده نشود.
* نظراتی که مغایر با اصول نظام جمهوری اسلامی باشد نمایش داده نمی شود.